‘Veel iPhone 6 eigenaren willen ook een Apple Watch kopen’

By | 17 mei 2016

Voor iPhone 6 bezitters zal het dit jaar mogelijk zijn om smartwatch aan te schaffen, die geweldig samenwerkt met de iPhone 6. De Apple Watch ligt nog niet eens in de winkels, maar veel iPhone 6-bezitters weten het al zeker; de Apple Watch moet direct worden aangeschaft.

Volgens een onderzoek van BI Intelligence zegt maar liefst 18 procent van de iPhone 6-bezitters dat ze ‘absoluut’ een Apple Watch zullen gaan kopen. Volgens de onderzoekers beweren 11 procent van de bezitters dat zij ‘zeer waarschijnlijk’ een Apple Watch kopen. 27 procent van de bezitters twijfelt nog of zij een Apple Watch gaan kopen.

iPhone 6 apple watch

Apple Watch & iPhone 6

De Apple Watch zal een uitstekende partner zijn voor de iPhone 6. Zo kun je op de Apple Watch zien wie er belt, nummers doorspoelen, je agenda bekijken, etc. De Apple Watch zal waarschijnlijk vanaf 349 dollar verkrijgbaar zijn, maar er zijn ook modellen die een stuk duurder zullen zijn. Eén van deze modellen is de gehouden Apple Watch Edition.

Volgens de onderzoekers van BI Intelligence wordt de Apple Watch naar schatting 35 miljoen keer verkocht onder de iPhone 6-bezitters. Althans; als Apple er genoeg weet te produceren de komende jaren. Credit Suisse verwacht dat Apple in 2015 zo’n 20 miljoen exemplaren zal produceren. Dit aantal ligt flink lager dan de 50 miljoen stuks die vorig jaar nog werden geschat. Credit Suisse twijfelt ook nog aan de populariteit van Apple’s smartwatch. Ook in Nederland zijn nog niet alle consumenten overtuigd.

5/5 - (1 stemmen)