‘Twee iPhone 6 modellen op komst, release in september’

By | 2 april 2014

Apple gaat vermoedelijk niet één, maar twee varianten uitbrengen van de Apple iPhone 6. Hierdoor zouden er dus ook twee verschillende iPhone 6 abonnement op de markt worden gebracht. Dat stelt de analist Steve Milunovich; volgens hem zou Apple bezig zijn om twee toestellen te produceren die van elkaar afwijken in grootte. Vermoedelijk gaat het om twee verschillende modellen van de iPhone 6.

iPhone 6 abonnement1 van de twee modellen zou naar verwachting in september op de markt komen, aldus Milunovich. Het eerste model zou een scherm van 4,7 inch bevatten, het tweede model van de iPhone 6 zal een scherm hebben van 5,5 inch. Beide schermen zouden voorzien zijn van een laagje saffierglas, een nieuw glas waardoor het scherm extreem sterk en krasbestendig zal zijn. Het eerste model zou in september al verschijnen, terwijl het tweede model bij de feestdagen op de markt komt.

Verder voorspelt de analist dat de iPhone 6 een wereldwijd succes gaat worden. Volgens hem zijn de iPhone bezitters toe aan een vervanging van hun huidige iPhones, en is de iPhone nodig toe aan vernieuwing en een groter scherm. Tevens zal het scherm naar verluidt een scherpte van 389 pixels per inch bevatten, dit noemt men ook wel een ‘Ultra-Retina’ scherm.

Rate this post