‘iPhone 6 of iPhone 7 krijgt 12mp camera en Force Touch’

By | 19 mei 2015

Als we de laatste geruchten mogen geloven, krijgt de volgende generatie iPhones een verbeterd touchscreen en een 12-megaxpixelcamera. Ook zal de ‘iPhone 6s‘ of de ‘iPhone 7’ in een rosé gold-uitvoering op de markt komen, naast de space grey en gold uitvoering.

Het is gebruikelijk dat Apple eerst met een 6S-toestel op de markt komt, alvorens de iPhone 7 wordt aangeboden en een iPhone 7 abonnement afsluiten mogelijk is.

iphone 6 vergelijken

Betere camera

De verbeterde camera is opvallend, Apple gebruikte de afgelopen jaren steevast een 8-megapixelcamera voor de nieuwe toestellen, maar nu komt daar toch verandering in. De Plus-variant van de nieuwe iPhone zou een saffieren scherm krijgen, deze is enorm stevig en krasbestendig.

Force touch

Ook gaan er geruchten dat de nieuwe iPhone 6 ‘Force Touch’ zal krijgen, die we al kennen van de Apple Watch. Dankzij deze techniek is het mogelijk om verschillende functies in te bouwen, afhankelijk van hoe hard je op het scherm drukt.

Naast een 4,7-inch en 5,5-inch model zou er ook een 4-inch iPhone ontwikkeld worden. Ook zouden de iPhone 6 opvolgers een nieuwe Apple A9-processor krijgen, en een groter werkgeheugen.

Rate this post