Nieuwe iPhone 6 concept-beelden tonen strak en uitgewerkt design

By | 21 augustus 2014

Het zijn lang niet de eerste beelden die we te zien krijgen van de vermoedelijke iPhone 6, maar het zijn zonder enige twijfel wel de mooiste. Ga je een iPhone 6 abonnement afsluiten, een iPhone 6 los kopen of een iPhone 6 los toestel aanschaffen, dan krijg je ongetwijfeld opnieuw een pareltje in de hand welke zal beschikken over een fantastisch design. Hoewel op eerdere beelden vooral de lijnen op de achterzijde van het toestel een doorn in het oog van veel fans waren tonen deze nieuwe beelden hoe de achterkant van de iPhone 6 eruit zou komen te zien zonder die vervelende randen. Apple zou overigens Apple niet zijn mochten ze geen goede oplossing vinden voor de lijnen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van glas.

iphone-6-beelden-groot-882x571[1]

Recente geruchten geven aan dat de achterzijde van de iPhone 6 voorzien zal zijn van veel meer aluminium in vergelijking met voorgaande versies. Dat is op zich geen probleem, ware het niet dat er dan fijne lijnen nodig zijn om een zo optimaal mogelijk signaal te kunnen garanderen. Deze lijnen zijn een beetje vervelend omdat ze er eigenlijk helemaal niet mooi uitzien. De nieuwe beelden die vandaag zijn verschenen tonen echter hoe het volledige design er mogelijks uit zal komen te zien. Zo werden de goudkleurige en grijze versie voorzien van mooie, strakke, witte lijnen. Het zwarte ontwerp houdt zelfs iedere mogelijke lijn verborgen.

De nieuwe beelden baseren zich hoofdzakelijk op het design van de iPhone 5 en 5S. Verwacht wordt wel dat de toekomstige iPhone 6 (nog) een stukje dunner zal worden dan diens voorgangers.

 

Rate this post