Namaak iPhone 6 reeds beschikbaar op Chinese markt

By | 27 augustus 2014

Hoewel het nog steeds wachten is op de officiële presentatie van de iPhone 6 door Apple zijn er op de Chinese markt reeds verschillende namaak iPhone 6 toestellen terug te vinden. Opmerkelijk detail is wel dat ze uiteraard niet draaien op het iOS besturingssysteem, maar wel op Android. Het is lang niet de eerste keer dat er reeds nep iPhones op de Chinese markt verschijnen nog vooraleer de nieuwe versie door Apple officieel is voorgesteld. Ook bij de meest recente iPhone toestellen was dat namelijk het geval.

Foto’s van een nep werkende iPhone 6 opgedoken

De Franse website Nowhereelse pakte eerder reeds uit met foto’s van zo’n werkende nep iPhone 6 welke op het eerste zicht op iOS 7 lijkt te draaien, ware het niet dat Youtube standaard geïnstalleerd stond. Kenners weten dat dit bij een iOS besturingssysteem nooit het geval is. Opvallend is wel dat de nep iPhone 6 toestellen heel goed het vermoedelijke design weten na te bootsen. Zo maken de smartphones gebruik van afgeronde hoeken en beschikken ze over een metalen achterkant. Zelfs het metalen randje rond de bekende home-knop is aanwezig.

iPhone 6 abonnement

iPhone 6 abonnement

Wanneer je van plan bent om zo’n nep iPhone 6 in huis te halen dien je er wel rekening mee te houden dat de vingerafdrukscanner niet zal werken. Wat dat betreft gaat het dan weer niet om een volwaardige kloon. Het is daarnaast ook niet bekend of je een Chinees iPhone 6 abonnement kan afsluiten. Zij die toch liever een echte iPhone 6 in huis willen halen zullen nog even geduld moeten hebben. Verwacht wordt dat de nieuwe smartphone van Apple in september zal worden voorgesteld waarna ze later op de maand of uiterlijk in oktober gelanceerd zal worden op de Nederlandse en Belgische markt.

Rate this post