‘Massaproductie van iPhone 6 gaat snel van start’

By | 3 september 2014

De iPhone 6 zou zich momenteel in de productvalidatiefase bevinden. Het betreft de laatste fase vooraleer er wordt gestart met de massaproductie van het toestel. Dit nieuws maakt duidelijk dat de nieuwe smartphone van Apple op koers ligt voor de verwachte onthulling op 9 september. Verwacht wordt dat de nieuwe iPhone dan enkele weken later reeds op de markt zal verschijnen. Net als de voorgaande jaren wordt eveneens verwacht dat de nieuwe smartphone van Apple eerst in de VS, Groot-Brittannië en Duitsland zal verschijnen. Enkele weken later wordt dan uiteindelijk ook de lancering verwacht in de Benelux.

iphone 6 achterklep

iPhone 6 release

Kan je helemaal niet wachten tot de iPhone 6 release in eigen land? Dan bestaan er nog een aantal andere mogelijkheden. De Apple Stores in het Duitse Oberhausen en Keulen zullen zoals gebruikelijk weer grootschalig uitpakken bij de release van de nieuwe iPhone. Wil je echter één van de vele toestellen kunnen bemachtigen, dan zal je wel verplicht zijn om er de avond voorheen reeds post te vatten. Doe je dat niet en kom je pas ’s ochtends vroeg aan bij de winkel, dan is de kans groot dat je de laatste iPhone 6 toestellen aan je neus voorbij ziet gaan.

iPhone 6 abonnement

Hoe dan ook biedt bovenstaande eigenlijk de bevestiging voor wat we reeds enige tijd hebben verwacht. Het lijkt nu haast vast te staan dat de iPhone 6 op 9 september door Apple zal worden voorgesteld en dezelfde maand nog zal verschijnen op enkele van ’s werelds belangrijkste markten, ook zal snel het afsluiten van een iPhone 6 abonnement mogelijk zijn, of de iPhone 6 los kopen. Verwacht wordt dat eind september of begin oktober dan ook onder andere Nederland en België aan de beurt zijn.

Rate this post