‘Massaproductie iPhone 6 start in tweede kwartaal 2014’

By | 2 april 2014

De massaproductie van de nieuwe iPhone 6, vermoedelijk de naam van het nieuwe toestel van Apple, starten in het tweede kwartaal van 2014. Dat betekent dat de massaproductie ergens tussen april en juni begint. Dit blijkt uit een bericht van The Commercial Times.

Dat de nieuwe iPhone nog dit jaar wordt uitgebracht, is wel zo goed als zeker te noemen. Volgens de laatste geruchten zou fabrikant Foxconn in 2014 90 miljoen toestellen aan Apple willen leveren, een enorm aantal natuurlijk. Verwacht wordt dat het iPhone 6 abonnement het populairste abonnement van de komende twee jaar gaat worden. Nog nooit zouden er zoveel exemplaren door één fabrikant zijn geleverd, aldus de krant. Naar verwachting is de release van de iPhone 6 in september of oktober van het jaar 2014.

Iphone 6

Maar welke specificaties krijgt de iPhone 6, dat is natuurlijk wel belangrijk om te weten voordat je een iPhone 6 abonnement gaat afsluiten .Naar verluidt zal de nieuwe iPhone over sensoren beschikken die druk, temperatuur en luchtdruk kunnen meten, en zal de iPhone 6 over een A8-processor beschikken met een kloksnelheid van maar liefst 2,6Ghz. Verder is het de verwachting dat de nieuwe Iphone een 8 megapixel camera zal bevatten. Verder zal de nieuwe telefoon vermoedelijk beschikken over een groter scherm dan zijn voorganger (4,7 of 4,8  inch). Hieroverheen zal saffierglas worden aangebracht, dat krasbestendig is. Verder wordt de wifi-chip sneller in het toestel, waardoor men sneller kan internetten op de iPhone 6.

 

Rate this post