Leveringsproblemen voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

By | 20 oktober 2014


Consumenten die van plan zijn om binnenkort een losse iPhone 6 of iPhone 6 Plus te kopen, zullen waarschijnlijk nog even moeten wachten op hun nieuwe toestel. Apple heeft namelijk erg veel moeite met de levering van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan de winkels. Dat meldt OneMoreThing op basis van bronnen binnen twee grote winkelketens. Alle leveringen van Apple zouden zijn opgeschort. Op de sites van de grote webwinkels Bol.com, Coolblue en Wehkamp zijn de iPhone 6 en 6 Plus al helemaal niet meer leverbaar.

iphone 6

Enkele providers krijgen kleine leveringen

Telecompartners van Apple, waaronder Vodafone, T-Mobile en KPN krijgen nog wel kleine leveringen van iPhones. Apple Premium Resellers krijgen alleen de 16 GB-versies geleverd van beide modellen. De Apple Stores in Nederland lijken nog wel gewoon bevoorraad te worden. Wanneer je een losse iPhone 6 wil kopen, kun je dus het beste naar één van de Apple Stores gaan om een iPhone 6 te bemachtigen.

Kies je toch liever voor een abonnement? Op onze hompage vind je de beste maar zeker ook het goedkoopste iPhone 6 abonnement via de vergelijkingstool.

Rate this post