Krijgt de iPhone 6 een logo van Liquidmetal en dikkere cameralens?

By | 1 september 2014

De iPhone 6 wordt zeer binnenkort aangekondigd, en dat betekent dat het binnenkort mogelijk is om een keuze te maken uit verschillende iPhone 6 abonnementen, of een iPhone 6 los kopen bij de verschillende aanbieders. Nieuwe foto’s die eerder vandaag op het internet zijn verschenen doen vermoeden dat de iPhone 6 niet alleen zal beschikken over een Apple logo in Liquidmetal, daarnaast wijst het nieuwe beeldmateriaal ook in de richting van een dikkere cameralens.

Laat ons eerst even het logo van naderbij gaan bekijken. Deze zou dus bestaan uit het zogenaamde Liquidmetal waardoor het krasbestendig wordt. Eerder deden echter nog geruchten de ronde dat het logo over een lichteffect zou beschikken. Wanneer de gebruiker dan bijvoorbeeld een bericht zou ontvangen zou het licht knipperen. Dergelijke effecten zijn niet uit de lucht gegrepen, want zagen we eerder reeds voorbijkomen bij diverse iPhone-klonen. Het is echter zeer onwaarschijnlijk dat Apple deze techniek ook echt in haar nieuwe iPhone 6 zal verwerken. Wat dat betreft is het logo bestaande uit Liquidmetal een stuk geloofwaardiger.

iPhone 6 concept

Ook de dikkere cameralens is geen grote vernieuwing en zou dus perfect geïntegreerd kunnen worden in de iPhone 6. Bij de vijfde generatie van de iPod Touch werd bijvoorbeeld reeds gebruik gemaakt van een uitstekende ring die zich rond de cameralens bevond. Opmerkelijk feit aan de foto’s is dan weer wel dat de knoppen om het volume mee te regelen langwerpig zouden worden en los van elkaar zouden komen te staan.

Hoewel alles wat op het nieuwe beeldmateriaal wordt getoond op zich best aanneembaar lijkt zullen we pas zekerheid krijgen op dinsdag 9 september. Dan zal naar alle waarschijnlijkheid een groot media-evenement worden gehouden door Apple waar de nieuwe iPhone 6 aan het publiek zal worden getoond.

Rate this post