iPhone verkopen? Lever je oude iPhone veilig in voor geld

By | 11 oktober 2015

Steeds meer consumenten zitten er mee: een oude iPhone. Ga je het toestel verkopen op Marktplaats? Dat levert vaak een hoop rompslomp en soms zelfs ellende op met bieders, vervelende verkopers en oplichters. Een goede optie is uiteraard om je oude iPhone te schenken of te verkopen aan een vriend, broer, zus, partner of familielid. Dit doe je echter vaak tegen een ‘vriendenprijsje’ en dat levert dan ook vaak niet het meeste op. Zijn er nog andere opties om voor het verkopen van je oude iPhone? De website iPhone Verkopen legt uit waarom het zinvol is om een oude iPhone in te ruilen bij één van de bedrijven die deze mogelijkheid aanbieden.

iphone verkopen

iPhone verkopen door het toestel in te leveren

Er zijn momenteel verschillende interessante bedrijven actief die je de mogelijkheid bieden op je iPhone aan hen te verkopen. Dit biedt verschillende voordelen: er wordt vaak een behoorlijk bedrag voor je oude iPhone betaald. Je hoeft dus weinig inspanning te leveren om geld te krijgen voor je oude toestel, in tegenstelling tot het aanbieden van je oude telefoon op bijvoorbeeld een advertentie website zoals Marktplaats. Je hebt hierdoor ook geen kans om opgelicht te worden, wat zeer regelmatig gebeurt wanneer je het oude toestel aan derden aan biedt. 100% zekerheid, gemakkelijkheid en snelheid dus.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maar hoe werkt het inleveren van jouw iPhone bij bedrijven als Rebuy.nl, Envirofone of GSMLoket? Wij leggen het uit in enkele stappen:

  1. Je berekent je waarde bij de verschillende aanbieders, en bekijkt welk bedrijf je het meeste betaalt voor je oude iPhone 4, 4S, 5, 5S, of iPhone 6 of iPhone 6S.
  2. Je krijgt een mail van het bedrijf met de pakbon. Print deze uit, en stop deze in een goede, stevige doos.
  3. Het bedrijf ontvangt jouw iPhone en controleert of het inderdaad in de staat is zoals jij hebt aangegeven.
  4. Is dit het geval, dan betaalt het bedrijf jouw vergoeding vaak binnen enkele werkdagen uit op je bankrekening.

Ben je overtuigd? Het is mogelijk om alle iPhones te verkopen op deze manier, zelfs de iPhone 6 of iPhone 6S. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op iPhoneverkopen.nl voor meer informatie, of ga direct naar de aanbieders zoals Rebuy.nl of GSMloket.nl.

1/5 - (4 stemmen)