‘iPhone 5se wordt in maart dit jaar onthuld’

By | 2 februari 2016

Apple zal op 15 maart het één en ander gaan onthullen. Als wij de geruchten moeten geloven dan gaat het om de iPhone se en de iPad Air 3. Als klap op de vuurpijl zullen er ook nieuwe bandjes voor de Apple Watch worden vertoond. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door 9to5Mac.

iPhone se

Momenteel zijn er nog geen uitnodigingen voor de onthulling verstuurd, maar de laatste geruchten melden dat de kans groot is dat de onthulling in maart zal plaatsvinden. Het is mogelijk dat de exacte datum in de loop van tijd zal veranderen. Apple heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten en zal dat traditiegetrouw ook niet doen.

De laatste tijd zijn er veel geruchten naar buiten gebracht betreft de planning van Apple in 2016. De kans is groot dat aan het einde van het jaar, de iPhone 7 zal worden uitgebracht. De apparaten die in maart vertoond zullen worden, zijn de 4-inch iPhone en de nieuwste iPad Air (3). De iPhone se zou voor het grootste gedeelte soortgelijk zijn aan de iPhone 6. Maar de nieuwe snufjes moeten het verschil gaan maken, dan moet gedacht worden aan onder andere bluetooth 4.2 en 4G(+). Het zal waarschijnlijk vanaf maart 2016 mogelijk zijn een iPhone se abonnement te reserveren bij de verschillende providers.

iPad Air 3

De nieuwste iPad Air zal hoogstwaarschijnlijk beschikken over een 9,7 inch-Retrina-scherm, maar ook een dubbele behuizing. De iPad Air 3 is ook sneller dan zijn voorgangers, dat komt door een verbeterde chip en meer geheugen. Daarnaast beschikt de iPad Air 3 over een ‘Smart Connector’, daarmee kunnen accessoires makkelijk worden gekoppeld met de tablet.

Los van de iPad Air 3 en de iPhone se zal er ook het één en ander worden vertoond betreft de Apple Watch. De bandjes worden vernieuwd, tenminste er zullen nieuwe bandjes op de markt komen. Zo kan elk modebewust persoon zich met de Apple Watch op elk moment aanpassen.

iPhone 6 apple watch

Rate this post