iPhone printer maakt afdruk van je scherm

By | 29 augustus 2014

Wil je straks graag een afdruk kunnen maken van het scherm van je gloednieuwe iPhone 6? In dat geval kan deze typische Japanse iPhone printer je daar een handje bij helpen! Het Japanse bedrijf King Jim besloot dat het wel interessant kan zijn om een afdruk van je beeldscherm te kunnen maken. Het werkte een concept uit en volgens dat concept werd de Rolto ontwikkeld. Deze kleine, leuk uitziende printer is een typisch Japans product en werkt dan ook in combinatie met een Japanse app. Deze is overigens helemaal gratis te downloaden, maar vergt een beetje doorzettingsvermogen om alle functies te begrijpen.

De iPhone 6 app

Wanneer je de app hebt gedownload zal je uiteraard op ontdekkingstocht willen gaan. Verschillende programma’s kunnen meteen vanuit de app worden geopend. Denk daarbij aan je e-mails, maar ook aan Safari, Maps, Evernote en de camera van je iPhone. Eenmaal deze zijn geopend kan je meteen een afdruk maken van hetgeen wat wordt weergegeven op je beeldscherm. Je dient er wel rekening mee te houden dat de Rolto uitsluitend afdrukken maakt in zwart-wit. Wanneer je die ene mooie foto in kleur wenst af te drukken zal je dus een andere oplossing moeten verzinnen. Houd er tot slot ook rekening mee dat de printer zich in hetzelfde Wi-Fi netwerk dient te bevinden als je iPhone.

iPhone 6 scherm

Hoe leuk dit kleine printertje ook mag zijn en hoe handig het soms ook is om meteen een afdruk te kunnen maken van je iPhone 6 scherm, je dient er wel een behoorlijk bedrag voor neer te tellen. De Rolto is met een prijskaartje van zo’n 208 euro (inclusief verzendkosten) namelijk niet van de goedkoopste.

Rate this post