‘iPhone 6S wordt in augustus gepresenteerd’

By | 31 mei 2015

Marktanalist Ming-chi Kuo heeft zich weer uitgesproken over de aankomende iPhone 6S en iPhone 6S Plus. De altijd goed ingevoerde analist stelt dat de nieuwe iPhone 6 toestellen in augustus aangekondigd gaan worden, een maand eerder dan dat Apple normaal gesproken een nieuwe iPhone lanceert.

iphone 6s abonnement

iPhone 6S abonnement vanaf september verkrijgbaar

Geïnteresseerden in een iPhone 6S abonnement kunnen dus vanaf september een keuze maken uit één van de iPhone 6S aanbiedingen die wij op de homepage zullen presenteren. Of de toestellen aan het begin of aan het einde van september in de winkels liggen, is volgens Ming-chi Kuo nog onduidelijk.

iPhone VS Samsung Galaxy

De reden dat Apple er voor kiest om de iPhone 6 eerder te presenteren, heeft te maken met de release van de Galaxy Note 5 van Samsung. Dat toestel wordt namelijk zeer waarschijnlijk in september van dit jaar gepresenteerd tijdens de IFA, een Berlijnse elektronicabeurs die dit jaar van 4 tot 9 september plaats vindt.

Met de vroege onthulling van de iPhone 6S en 6S Plus wil Apple mogelijk de grootste concurrent op de markt te snel af zijn.

iPhone 6S prestaties

De iPhone 6S krijgt zeer waarschijnlijk een nieuwe kleuruitvoering, namelijk rosé goud. De grotere Plus-variant zou worden voorzien van een krasbestendig saffierscherm. Maar de meeste vernieuwingen zullen waarschijnlijk te vinden zijn binnenin de behuizing van de nieuwe iPhone 6. Zo sprak Ming-chi Kuo eerder al van een twee keer zoveel werkgeheugen (2GB), een verbeterde A9-processor en een nieuwe 12 megapixel-camera.

Verder zou iPhone 6S worden voorzien van Force Touch waardoor je door zachter op harder op het scherm te drukken verschillende functies kan gebruiken. Force Touch is momenteel al te vinden op de Apple Watch en de nieuwe MacBooks.

Of de analist opnieuw correct is ingevoerd, zullen we moeten afwachten tot augustus of september dit jaar. Wil je rond die tijd een iPhone 6S abonnement afsluiten? Houd onze website dan zeker in de gaten.

3/5 - (2 stemmen)