‘iPhone 6S met 4K-camera wordt 9 september gepresenteerd’

By | 30 augustus 2015

Apple houdt zijn evenement elk jaar ongeveer in dezelfde periode, begin september is vaak het moment om een nieuwe iPhone te presenteren. Het bedrijf heeft officieel aangekondigd dat zij dit jaar een evenement organiseren op 9 september. Zeer waarschijnlijk worden de iPhone 6S en iPhone 6S Plus aangekondigd. Verder zal Apple mogelijk een nieuwe Apple TV en iPad presenteren. Het evenement vindt plaats in San Fransisco, om 19.00 uur (Nederlandse tijd).

iPhone 6S uitnodiging

iPhone 6S

De iPhone 6S zal qua uiterlijk en formaat overeen komen met de huidige iPhone 6, hoewel de iPhone 6S dit maal is voorzien van een sterke aluminium behuizing. Het scherm zal bestaan uit Ion-X glass. Naast de bekende Space Gray, Gold en Silver uitvoering, wordt er ook een rosegouden iPhone 6S gelanceerd (Rose Gold).

iPhone 6S

Interne veranderingen

De nieuwe iPhone zal wel flinke interne verbeteringen hebben. De iPhone 6S wordt voorzien van een drukgevoelig scherm met de ‘ForceTouch’ functie, waardoor er verschillende functies kunnen worden gebruikt door juist hard of zacht op het scherm te drukken. Daarnaast is de nieuwe iPhone 6S voorzien van een 4K-camera met maar liefst 12 megapixels. Of er nog meer interne veranderingen zijn, zal op 9 september aanstaande duidelijk worden. Uiteraard zetten wij voor jou ook de top 10 iPhone 6S aanbiedingen en iPhone 6S abonnementen op één rij.

Rate this post