‘iPhone 6S krijgt een nieuwe 12-megapixelcamera’

Nog een kleine vier maanden en dan wordt zeer waarschijnlijk de opvolger van de iPhone 6 gepresenteerd. Volgens analytici zal de nieuwe opvolger de iPhone 6S gaan heetten, zoals gebruikelijk. Ook zal er een iPhone 6S Plus op de markt komen. Of er ook een iPhone 6C toestel op de markt komt, is nog onduidelijk. Daar zijn de meningen over verdeeld.

iPhone 6S

Volgens analist Kevin King van IHS China kunnen we een 12-megapixel camera verwachten voor de iPhone 6S.

Dit is een flinke verbetering, aangezien Apple zich de afgelopen jaren vast heeft gehouden aan de 8-megapixel camera’s, terwijl concurrenten daar soms ruim overheen gaan. Wel kwamen er bij de iPhone 6 erg veel andere verbeteringen met betrekking tot de camera, waardoor het schieten van foto’s nog leuker wordt met het meest recente toestel van Apple.

iphone 6s

Naast de nieuwe camera krijgt de 6S onder andere een nieuw kleurtje (rosé goud) en een nieuwe processor. Ook wordt er gekeken naar een meer stevige, nieuwe body. Zeer waarschijnlijk zal dit een aluminium-achtige structuur krijgen. In september zullen we meer weten over de nieuwe iPhone en zal het iPhone 6S abonnement beschikbaar zijn. Tot die tijd, houden wij je uiteraard op de hoogte met de laatste geruchten.