‘iPhone 6 zal géén randen meer hebben naast het scherm’

By | 12 februari 2014

De iPhone 6 zal géén randen hebben naast zijn scherm. De zogenoemde ‘bezel’ is verleden tijd bij de volgende Apple iPhone, aldus de laatste geruchten. Een anonieme bron heeft dit namelijk verklapt tegenover de Korea Herald. Denk je na over een iPhone 6 abonnement? Dan krijg je waarschijnlijk dus de beschikking over een mobiel waarbij er geen randen naast het scherm zitten.

iPhone 6 specificatie-geruchten
De iPhone 6 wordt momenteel getest zonder randen naast het iPhone scherm, maar met een vingerafdrukscanner op het scherm. Eerder verschenen al de geruchten dat de iPhone 6 een scherm van saffierglas zal krijgen, en bovendien een verbeterde camera krijgt. Deze geruchten worden door Korea Herald herhaald. De resolutie zou bovendien omhoog gaan met een pixeldichtheid van 326 naar 441 pixels per inch. Tevens zal de camera aan de vóórkant van de iPhone 6 ook een stuk beter worden, waardoor mensen beter foto’s van voren kunnen maken.

IPhone

Randen naast de huidge Iphone

Volgens de krant zou het maken van een iPhone van saffierglas wel een stuk duurder zijn in de ontwikkeling. In hoeverre dit gevolgen heeft voor de verkoopprijs van de iPhone 6 is niet bekend. Verder meldt de krant dat het ontwerp in april helemaal vast komt te liggen, en dat de productie daarna zal worden gestort.

Het lijkt een traditie van Apple om de nieuwe iPhones in september aan te kondigen.

Rate this post