iPhone 6 wordt voorgesteld op 9 september 2014

By | 30 augustus 2014

Volgens Recode zouden we eindelijk duidelijkheid hebben over de datum waarop Apple’s iPhone 6 zal worden aangekondigd. Volgens bepaalde bronnen zou Apple immers op 9 september een groot media-event houden. Traditioneel mogen we er dan van uit gaan dat op dit event de nieuwe iPhone zal worden voorgesteld. Apple zelf weigert tot dusver om ook maar enige reactie te geven op het nieuws. In het verleden is Recode echter reeds verschillende malen een betrouwbare bron gebleken.

iPhone 6 abonnement op 9 september aangekondigd

Dat de datum van 9 september wordt genoemd is eigenlijk ook helemaal geen verrassing. De nieuwe iPhone wordt traditioneel door Apple in de maand september voorgesteld. Vorig jaar was er nog de bekendmaking van de iPhone 5S op 10 september en ook het jaar daarvoor werd de nieuwe iPhone begin september voorgesteld. Deze keer zou het echter niet zomaar om één nieuw model gaan, maar wel om twee. Indien de geruchten kloppen zou de iPhone 6 immers op de markt worden gebracht met zowel een 4,7-inch als een 5,5-inch beeldscherm. De iPhone 6 kopen zal enige tijd later mogelijk zijn in Nederland.

Apple iPhone 6

iPhone 6 media event

Op het media-event krijgen we dus naar alle waarschijnlijkheid eindelijk duidelijkheid over een aantal hardnekkige geruchten. Gaat het bijvoorbeeld echt om twee versies of verschijnt er toch zoals steeds slechts één? En wat met de camera en de snellere A8-processor. Ook het scherm dat zou vervaardigd zijn uit het zogenaamde saffierglas is een gerucht dat reeds diverse keren in het nieuws is aangehaald. Tot slot zou de iPhone 6 nog dunner worden dan zijn voorganger en zouden ook de knoppen van een nieuwe indeling zijn voorzien.

De iPhone 6 zal zoals gebruikelijk is zowel los te koop worden aangeboden als onder de vorm van een iPhone 6 met abonnement.

Rate this post