iPhone 6 verschijnt midden oktober op de markt

By | 29 augustus 2014

MacRumors heeft op basis van een bron die een Apple Store vergadering heeft bijgewoond bekend gemaakt dat de nieuwe smartphone van Apple waarschijnlijk op of rond 14 oktober zal worden gelanceerd. In de aanloop naar het lanceringsmoment zou in september nog een media-event worden georganiseerd waarop de nieuwe smartphone aan het publiek zal worden voorgesteld. Er wordt verwacht dat de iPhone 6 vervolgens nog in dezelfde maand zal verschijnen op de Amerikaanse, Duitse en Engelse markt. De volgende maand zouden dan andere landen waaronder ook Nederland en België aan de beurt zijn. Ook bij de lancering van bijvoorbeeld de iPhone 5S en iPhone 5C was dat het geval.

iphone-6-beelden

iPhone 6 release datum

Eerder ontstond reeds de nodige verwarring met betrekking tot de lancering van de nieuwe iPhone die overigens gelijktijdig plaats zou vinden met de lancering van het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Over het algemeen hangt de exacte datum van de lancering van een nieuwe iPhone af van de beschikbaarheid. Dat zou deze keer echter geen probleem mogen vormen. Volgens een bron bij Apple zal het bedrijf over ruim voldoende voorraad beschikken om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de klant. Verwacht wordt dus dat de nieuwe iPhone 6 iets vroeger op de markt zal komen in vergelijking met voorgaande versies, een vroegere iPhone 6 releasedatum dus.

Afsluitende informatie

Wanneer de iPhone 6 precies in de winkels zal komen te liggen blijft uiteraard nog even afwachten, maar het wordt in ieder geval steeds aannemelijker dat we begin september een media-event van Apple voor de kiezen zullen krijgen. Verwacht wordt dat de iPhone 6 in ieder geval standaard ook over het nieuwe iOS 8 zal beschikken en uiteraard zullen klanten over de mogelijkheid beschikken om het toestel aan te kopen door middel van een iPhone 6

Rate this post