iPhone 6S reserveren

Wil je graag de iPhone 6S reserveren middels een iPhone 6 pre order? Dat kan nu! Maak een keuze uit de onderstaande aanbieders, klik op de aanbieder en reserveer snel voor een iPhone 6S abonnement:

iPhone 6S los kopen? Reserveer hier:

iPhone 6S / iPhone 6S Plus reserveren in combinatie met een abonnement:

Wij raden op dit moment voor het reserveren van de iPhone 6S dus Belsimpel.nl aan; daar vind je beide iPhone 6 modellen, in alle kleuren, en de beste aanbiedingen van alle providers. Kom later zeker nog eens terug op iPhone6abonnementen.nl voor de beste iPhone 6S aanbiedingen, de goedkoopste deals en de goedkoopste abonnementen.

***********************************************

Dat zal zeer waarschijnlijk vanaf 9 september mogelijk zijn! Dan staat er namelijk een evenement gepland van Apple waar de iPhone 6S vast en zeker gepresenteerd gaat worden. Zoals bekend zullen er twee modellen van de iPhone 6S verschijnen.

Beide modellen zouden vanaf de presentatie gereserveerd kunnen worden. Dus, wil jij de iPhone 6S reserveren? Houd deze pagina dan in de gaten voor de laatste mogelijkheden met betrekking tot een iPhone 6S pre order!

iphone 6 reserveren

De iPhone 6S reserveren is verstandig; door de enorme interesse is het niet geheel duidelijk hoe de lancering van de beide iPhone 6 modellen er precies uit gaat zien. Verder geeft het veel voordelen om een iPhone 6S pre order te plaatsen. Wanneer je de iPhone 6 besluit te reserveren, krijg je vaak een zogenoemde ‘pre order bonus’ in de vorm van extra korting, of een gratis cadeau bij de bestelling.

Wanneer de iPhone 6S officieel is aangekondigd, zal het direct mogelijk zijn om de iPhone 6 op deze website te reserveren. Wij zullen alle aanbieders voor jou uiteenzetten, waardoor jij een goede beslissing kunt maken. Tevens kun je kiezen uit het reserveren van twee typen modellen; de 4,7-inch iPhone 6 en de 5,5-inch iPhone 6. Zeer waarschijnlijk zit er wel een flink prijsverschil tussen de twee verschillende modellen van de iPhone 6. Verder is het waarschijnlijk dat het kleinste model de goedkopere variant van de twee modellen gaat worden. Daarnaast zal dit model waarschijnlijk eerder leverbaar zijn dan het grotere model. Het grotere model zou namelijk kampen met productieproblemen, waardoor dit model wellicht pas in 2015 op de markt zal worden gebracht.

Hoe kan ik de iPhone 6 reserveren?

Vanaf het moment dat de iPhone 6S officieel is aangekondigd door Apple op het evenement van 9 september, zal er op onze homepagina een uitgebreide tabel verschijnen waar u in één oogopslag kunt zien waar het reserveren van de iPhone 6S mogelijk is. Daarnaast geven wij aan wat de ‘reserverings bonus’ is bij ieder aanbod. Let op; zeer waarschijnlijk heeft Apple slechts een beperkte voorraad in Nederland. Dit betekent dat het mogelijk is dat jij enige tijd moet wachten op jouw nieuwe iPhone. Wil je zeker zijn van een iPhone 6S op de dag van de release? Dan is het aan te raden zo snel mogelijk een iPhone 6S pre order te plaatsen bij een provider naar keuze.