iPhone 6 Release

Wanneer verschijnt de iPhone 6 in Nederland? Dat is een belangrijke vraag die tot op heden nog onbeantwoord is. Volgens de laatste geruchten, en volgens een verklaring van een Apple analist zal de iPhone 6 releasedatum in de hersft van 2014 vallen. Dit is ook de meest waarschijnlijk periode van de release van de nieuwe iPhone 6, aangezien Apple de iPhone 4 en iPhone 5 ook in de herfst lanceerde.

Wanneer de meer bekend is over de release datum van de nieuwe iPhone, stellen wij jou direct op de hoogte. Volgens de laatste geruchten zal de massaproductie van de iPhone 6 in het tweede kwartaal van 2014 starten. Dit betekent dus tussen april en eind juni. Zeer waarschijnlijk krijgen we in of rond de zomer een officiële aankondiging van Apple over hun nieuwe paradepaardje. Wanneer wij meer weten over de iPhone 6 release, weet jij het ook. Spannend!

iPhone 6 releasedatum

iPhone 6 release

Wanneer er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd of wanneer de eerste geruchten over een nieuwe iPhone verschijnen wordt er uiteraard vaak ook meteen gekeken naar een mogelijke releasedatum. De iPhone 6 release lijkt er eentje te zullen worden die iets langer op zich zal laten wachten. Over het algemeen gingen we er in eerste instantie immers van uit dat de nieuwe smartphone van Apple reeds in september 2014 op de markt zou worden gebracht, maar dat blijkt nu een maandje later te zullen worden. Verantwoordelijke hiervoor zou de zogenaamde iWatch zijn. De productie voor dit interessante hebbeding zou in de maand juli gemaximaliseerd worden waardoor er wordt verwacht dat het als eerste in het vierde kwartaal op de markt zal worden gebracht. Verwacht wordt dat de iPhone 6 weinig later zal volgen. Wil je graag meer informatie over de iPhone 6 release? Aarzel dan niet langer en ontdek er snel alles over!

Nu reeds een iPhone 6 reserveren, kan dat?

Veel liefhebbers van Apple willen graag nu reeds een iPhone 6 reserveren, maar kan dat wel? Vooraleer winkels hun klanten de mogelijkheid kunnen bieden om de smartphone aan te kopen is het uiteraard noodzakelijk dat deze eerst officieel door Apple wordt voorgesteld. Pas vanaf dat ogenblik is er ook een prijs bekend. Tot wanneer dat gebeurt, is het dus niet mogelijk om een iPhone 6 te reserveren. De iPhone 6 release staat tot dusver overigens zoals reeds aangegeven in de inleiding van deze pagina nog niet vast. Een ander aspect waar je ook nog rekening mee dient te houden is dat er nog niet officieel werd bekend gemaakt over welke nieuwe mogelijkheden en verbeteringen Apples nieuwste iPhone zal beschikken. Ook deze informatie zal uiteraard nog uitvoerig aan bod komen vooraleer de iPhone 6 release zal plaatsvinden.

Hoe betrouwbaar zijn de iPhone 6 release voorspellingen?

Er werden dit jaar alweer behoorlijk veel voorspellingen gedaan door allerhande media, maar hoe betrouwbaar zijn deze voorspellingen nu eigenlijk? Aan het begin van het jaar werd er gesteld dat de nieuwe smartphone van Apple zomaar tijdens de zomer op de markt kon verschijnen. Dit bleek echter weinig waarschijnlijk. Meteen na deze eerste vooruitzichten werd er echter reeds aangegeven dat de iPhone 6 waarschijnlijk tot in het najaar op zich zou laten wachten. Dit werd meteen aanzien als een veel realistischer scenario waar tot op vandaag rekening mee wordt gehouden. Ook het feit dat de lancering van de iWatch de nieuwe iPhone iets kan vertragen is aannemelijk. De iWatch is een volledig nieuw product van Apple wat nog de nodige bekendheid dient te verwerven. De iWatch gelijktijdig met de iPhone 6 lanceren zou wat dat betreft geen verstandige keuze zijn. We kunnen er wel nagenoeg zeker van zijn dat de iPhone 6 release aan het begin van het vierde kwartaal plaats zal vinden. Of een release in september nog haalbaar wordt is twijfelachtig, maar in de maand oktober van dit jaar zouden we normaal allemaal zonder probleem aan de slag kunnen met de gloednieuwe Apple iPhone 6!

iphone6side[1]Verouderde tekst: iPhone 6 releasedatum

Ieder jaar opnieuw is het voor fans van de Apple iPhone in spanning afwachten tot de nieuwe versie op de markt verschijnt. 2014 brengt in het najaar de grootste iPhone tot dusver. Met een 4,7-inch beeldscherm moet het scherm 0,7-inch groter worden dan haar voorganger. Dat is echter niet alles. Volgens de algemene verwachting zal er niet één, maar zullen er twee nieuwe iPhones verschijnen. Naast de 4,7-inch versie is er immers ook sprake van een 5,5-inch beeldscherm. Deze laatste zou beschermd worden door het stevige saffierglas en zou uiteraard tegen een (gevoelig) hoger prijskaartje in de winkels komen te liggen.

Hoewel we natuurlijk kunnen speculeren over alle functies en mogelijkheden waar de iPhone 6 precies over zal beschikken is het in eerste instantie vooral uitkijken naar de bekendmaking van Apple. Inmiddels raakte bekend dat er waarschijnlijk op dinsdag 9 september een groot media-evenement zal worden georganiseerd waar uiteraard de nieuwe iPhone op zal worden aangekondigd. Samen met de iPhone 6 zullen we dan ook de eerste details te horen krijgen over het nieuwe besturingssysteem iOS 8 welke standaard op de nieuwe smartphone geïnstalleerd zal zijn.

Wanneer de iPhone 6 dan precies op de markt verschijnt, is nog niet bekend. Verwacht wordt dat Apple’s nieuwste smartphone een tiental dagen na de bekendmaking zijn weg zal vinden naar diverse wereldmarkten. Net zoals bij voorgaande versies wordt dan ook aangenomen dat de iPhone 6 in eerste instantie zal verschijnen op de Duitse, Engelse en Amerikaanse markt. Pas later volgen dan ook de andere landen waaronder Nederland en België. Zoals bij de voorgaande iPhones zullen geïnteresseerden ook nu kunnen kiezen voor een losse aankoop van het toestel of in combinatie met een iPhone 6 abonnement.