iPhone 6 reclames leggen nadruk op groter formaat en camera

By | 23 september 2014

iphone 6 plus

Apple heeft twee iPhone 6 reclames online geplaatst die de nadruk leggen op het grotere formaat van de telefoons, en de verbeterde camera’s. Jimmy Fallon en Justin Timberlake voorzien de korte video’s van commentaar.

Bekijk de iPhone 6 reclames:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=I3uAoeQBpcQ]

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AdbggN5XB0Y]
Het is niet verrassend dat Apple kiest voor een focus op de grotere schermen. De schermen zijn namelijk groter dan alle voorgaande iPhone toestellen. Je kunt hierbij een keuze maken uit een 4,7 inch-model of een 5,5-inch model met een nog hogere, full-hd resolutie. Zoals je kunt zien in de bovenstaande video’s zijn ook de camera’s op beide toestellen sterk verbeterd ten opzichte van de iPhone 5S.

Hoewel de maximale resolutie van 8 megapixels gelijk is gebleven, bevat de iPhone 6 camera een nieuwe sensor met grotere pixels, zodat je in donkere situaties betere foto’s kunt maken. Daarnaast zullen de afbeeldingen en video’s een stuk scherper zijn, met name bij bewegingen zoals een trillende hand. Het is bovendien mogelijk om slowmotion filmpjes te schieten, met 240 beelden per seconde.

Rate this post