iPhone 6 prijs

AppleWil je een nieuwe telefoon en ben je geïnteresseerd in de iPhone 6? Dan is het belangrijk je voor de daadwerkelijke aanschaf niet alleen te verdiepen in de specificaties en mogelijkheden van de iPhone 6, maar ook in de iPhone 6 prijs. De iPhone 6 heeft namelijk geen vaste prijs, maar wordt voor een vanaf-prijs aangeboden. En kies je voor een iPhone 6 met abonnement? Dan is de iPhone 6 prijs weer anders, omdat je in dit geval per maand betaalt voor jouw iPhone 6, belminuten en internetverbruik.

Omdat de diverse prijzen van de iPhone 6 erg van elkaar kunnen verschillen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de diverse prijzen van de iPhone 6 en de laatste aanbiedingen. Op deze manier weet je namelijk niet alleen waar je aan toe bent, maar kom je er bovendien al snel achter of de iPhone 6 binnen jouw budget past. Meer over de iPhone 6 prijs, lees je in dit artikel. Zo lees je in dit artikel niet alleen meer over de iPhone 6 prijs van Apple, maar ook over de iPhone prijzen van abonnementen bij de iPhone 6.

De iPhone 6 prijs van Apple

Als je jouw toestel los bij Apple koopt en de iPhone 6 prijs van jouw toestel dus in één keer betaalt, zijn er drie verschillende prijzen die je mogelijk af moet rekenen voor jouw iPhone 6. De uiteindelijke prijs die je moet betalen, is afhankelijk van de capaciteit die jouw iPhone 6 heeft. Kies je voor een iPhone met een kleinere capaciteit, dan ben je namelijk automatisch goedkoper uit dan wanneer je een iPhone koopt met een grotere capaciteit.

De prijzen die Apple hanteert bij het los verkopen van iPhone 6 toestellen, zijn de volgende:

– iPhone 6 met een capaciteit van 16 GB: 699 euro.
– iPhone 6 met een capaciteit van 64 GB: 799 euro.
– iPhone 6 met een capaciteit van 128 GB: 899 euro.

De prijzen van de iPhone 6 bij Apple variëren dus van 699 euro tot 899 euro, waarbij het toestel met een capaciteit van 16 GB het goedkoopst is en het toestel met een capaciteit van 128 GB voor de hoogste prijs verkocht wordt.

De iPhone prijs van de iPhone 6 Plus

Naast de iPhone 6, heb je bij het kopen van de nieuwste iPhone van Apple natuurlijk ook de keuze uit zijn grotere broer: de iPhone 6 Plus. Ook de iPhone 6 Plus wordt door Apple als los toestel verkocht en ook bij de iPhone 6 plus geldt dat de prijs van het toestel afhankelijk is van de capaciteit van het toestel.

De prijzen die Apple hanteert bij het los verkopen van iPhone 6 Plus toestellen, zijn de volgende:
– iPhone 6 Plus met een capaciteit van 16 GB: 799 euro.
– iPhone 6 Plus met een capaciteit van 64 GB: 899 euro.
– iPhone 6 Plus met een capaciteit van 128 GB: 999 euro.

De prijzen van de iPhone 6 Plus bij Apple variëren dus van 799 euro tot 999 euro en zijn precies 100 euro duurder dan de prijzen van de iPhone 6. De reden dat de iPhone 6 Plus duurder is dan de iPhone 6, komt vanwege het feit dat de iPhone 6 Plus veel groter is dan de iPhone 6.

De iPhone 6 prijs bij het afsluiten van een abonnement

Naast het los kopen van een toestel, heb je bij het kopen van een iPhone 6 uiteraard ook de mogelijkheid om dit te doen door middel van een abonnement. In dit geval betaal je de prijs van jouw iPhone 6 niet direct en in één keer, maar betaal je de totale prijs van de iPhone 6 per maand. Bij deze maandelijkse kosten wordt bovendien een meerprijs berekend voor belminuten in MB’s voor het gebruiken van internet, zodat je al deze zaken direct in één keer geregeld hebt.

Er zijn diverse aanbieders van iPhone 6 abonnementen en deze aanbieders rekenen allemaal weer andere prijzen. Daar komt nog bij dat de prijzen van een iPhone 6 abonnement niet alleen afhankelijk zijn per aanbieder, maar ook verschillen per pakket. Neem je bijvoorbeeld meer belminuten of meer MB’s aan internet af, dan betaal je uiteraard meer dan wanneer je minder belminuten afneemt of minder MB’s aan internet afneemt. In feite kun je dus zelf bepalen hoeveel je ongeveer betaalt voor jouw iPhone 6 abonnement, waarbij je bij het afsluiten van een abonnement enkel gebonden bent aan een minimale iPhone 6 prijs en een maximale iPhone 6 prijs.

Los toestel of abonnement?
Uiteraard kun je helemaal zelf bepalen of je liever een los toestel koopt of een abonnement aanschaft voor jouw iPhone 6. Vind je het niet erg om in één keer veel te betalen voor jouw iPhone 6 en sluit je liever een goedkoop sim-only abonnement af voor jouw iPhone 6? Dan kun je beter kiezen voor de mogelijkheid een los toestel te kopen voor een vaste iPhone 6 prijs. Vind je het niet prettig om in één keer veel geld te betalen, of heb je hier simpelweg de financiële middelen niet voor? Dan kun je beter kiezen voor een aantrekkelijk geprijsd en goedkoop iPhone 6 abonnement. In dit geval betaal je de iPhone 6 prijs namelijk niet in één keer, maar kun je per maand betalen en sluit je direct een abonnement af voor jouw toestel.

De voordelen van het los kopen van een iPhone 6, zijn de volgende:
– Je lost de iPhone 6 prijs direct af en hoeft na het kopen van de iPhone 6 geen geld meer te betalen voor jouw toestel.
– Je kunt een goedkoop abonnement afsluiten voor jouw iPhone, bijvoorbeeld bij een aanbieder van sim-only.
– Je weet waar je aan toe bent, omdat Apple altijd vaste prijzen hanteert.

De voordelen van het afsluiten van een abonnement voor de iPhone 6, zijn de volgende:
– Je hoeft niet in één keer veel geld te betalen, maar maakt maandelijks geld over voor jouw iPhone 6.
– Je sluit direct een abonnement met belminuten en MB’s af en hebt alles meteen geregeld.
– Je hebt de keuze uit vele diverse abonnementen, van vele diverse aanbieders.

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, kies je de mogelijkheid die bij jou en jouw financiële situatie past.

Kostprijs iPhone 6 [verouderd]
iPhone 6Wanneer een nieuwe iPhone wordt aangekondigd is het steeds een beetje bang afwachten naar wat de kostprijs van de nieuwe smartphone van Apple zal zijn. Wat dat betreft kunnen we gerust stellen dat Apple er jaar na jaar alles aan doet om de duurste smartphone op de markt te lanceren. Je krijgt voor de aankoopprijs echter wel steevast heel veel terug en de echte Apple liefhebbers kunnen zich niet voorstellen ooit met een ander systeem te zullen werken. Heeft de iPhone 6 je interesse opnieuw aangewakkerd en ben je van plan om ook deze nieuwe smartphone van Apple in huis te halen? Lees dan snel verder en ontdek alle informatie over de iPhone 6 prijs.

iPhone 6 prijs 100 euro duurder?

Van alle verschillende geruchten die dit jaar reeds werden opgevangen in verband met de prijs van de iPhone 6 is dit ongetwijfeld de opvallendste. Er werd immers aangegeven dat de iPhone 6 prijs zomaar even 100 euro duurder kan uitvallen in vergelijking met de voorgaande smartphones van Apple. Of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn valt nog af te wachten, maar verwacht wordt momenteel dat Apple wederom met twee verschillende versies uit zal pakken. Bij de iPhone 5 werd er ook reeds voor gekozen om een voordeliger model op de markt te lanceren onder de naam “iPhone 5C”. Of de kloof tussen beide modellen in het geval de iPhone 6 echt financieel zoveel groter zal worden valt nog af te wachten, maar behoort volgens experts beslist tot de mogelijkheden. Diverse vernieuwingen die in de iPhone 6 verwerkt zullen worden kunnen in ieder geval de aankoopprijs van het toestel gevoelig verhogen.

iPhone 6 prijs vergelijken

Algemeen wordt aangenomen dat de goedkoopste nieuwe iPhone 6 een kostprijs zal hebben tussen de 600 en 700 euro. Mocht het inderdaad correct zijn dat de aankoopprijs van de standaard modellen 100 euro duurder wordt kan dit eventueel worden opgetrokken tot 800 euro. Voor veel mensen is dit uiteraard veel geld. Lang niet iedereen beschikt dan ook bijgevolg over voldoende financiële middelen om een dergelijk bedrag in één keer op tafel te leggen. Door de iPhone 6 prijs te vergelijken kan je echter besparen op je aankoop. De onderlinge concurrentie tussen aanbieders van de nieuwe iPhone zal wederom groot zijn waardoor de prijs zoals ieder jaar stevige verschillen kan vertonen. Ook eventuele aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de iPhone 6 prijs stevig kan worden gedrukt. Ben je van plan om Apple’s nieuwste smartphone in huis te halen dan kan het alvast geen kwaad om even het aanbod op de markt grondig met elkaar te vergelijken.

Verschillende modellen

Net zoals bij de lancering van alle voorgaande iPhone toestellen wordt er ook nu door Apple wederom voor gekozen om verschillende modellen op de markt te brengen. Onderling verschilt naar verwachting uitsluitend de opslagcapaciteit. Verwacht wordt dat een iPhone 6 met 8, 16 en 32 GB op de markt zal verschijnen. Zoals in het verleden zal de onderlinge prijs tussen de verschillende iPhone toestellen een verschil vertonen van 100 euro. Het is vooralsnog niet bekend of alle opslagcapaciteiten meteen bij de lancering beschikbaar zullen zijn.