iPhone 6S pre order

Wil je graag een iPhone 6S pre order plaatsen? Dat kan! Je hebt de iPhone 6S of de iPhone 6S Plus op de dag van de release in huis! Maak een keuze uit de onderstaande aanbieders, klik op de aanbieder en plaats een iPhone 6S pre order of een iPhone 6S plus pre order.

iphone 6 pre order

iPhone 6S pre order / iPhone 6S Plus pre order plaatsen

Het plaatsen van een iPhone 6S pre order of een iPhone 6S Plus pre order is zoals je ziet nog maar bij enkele providers mogelijk. Zo is het bij Studentmobiel en Belsimpel al wel mogelijk om de iPhone 6 of iPhone 6 te reserveren. Dit betekent dat je gegarandeerd een toestel ontvangt op de dag van de release in Nederland; op 26 september. In combinatie met een abonnement kun je ook een pre order plaatsen. Dit betekent dat jouw abonnement in gaat op het moment dat de nieuwe iPhone binnen is; dit zal ook op 26 september het geval zijn.

iPhone 6 reserveren

Het nieuwe vlaggenschip van Apple, die in twee verschillende modellen zal worden uitgebracht (met een 4,7-inch en 5,5-inch beeldscherm), is ontzettend populair gezien de pre order aantallen. In de Verenigde Staten, waar de mobiele telefoon een week eerder wordt uitgebracht, is het aantal pre orders voor de iPhone 6 tot ongekende hoogte gestegen! Het aantal reserveringen in Amerika ligt zelfs z√≥ hoog, dat de iPhone 6 Plus al is uitverkocht in Noord-Amerika. Ook de reserveringen voor het ‘standaard model’ liggen ongekend hoog, maar hier heeft de Apple Store meer toestellen van op voorraad.

Het is niet duidelijk of beide iPhone modellen ook in Nederland uitverkocht zullen raken. Het is waarschijnlijk dat ook de voorraad in Nederland nog niet al te groot is op de dag van de release. Wereldwijd is de vraag simpelweg te groot om aan te voldoen. Apple kennende zullen de voorraden snel worden aangevuld met nieuwe toestellen. Wil je gegarandeerd een iPhone 6 (Plus) ontvangen op de dag van de release? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een pre order te plaatsen voor de iPhone 6. De voorraad is namelijk zeer beperkt, en anders bestaat er de kans dat je jouw nieuwe telefoon pas later dit jaar ontvangt van Apple.