‘iPhone 6 Plus buigt eenvoudig in je broekzak’

By | 24 september 2014

iPhone 6 Plus

Opmerkelijk nieuws uit de Verenigde Staten; de iPhone 6 Plus is nog niet zo lang in de broekzakken van de consumenten te vinden, maar er worden nu al fikse problemen gerapporteerd over de grotere variant van de iPhone 6. Sommige consumenten klagen dat het niet fijn is dat de camera een beetje uitsteekt, maar er is nog een veel groter probleem. Het is namelijk geen goed idee de iPhone 6 Plus in de broekzak te houden. De grote iPhone zou namelijk zeer eenvoudig ombuigen. De onderstaande foto is bijvoorbeeld van iemand die de iPhone 6 Plus een tijdje in zijn broekzak had terwijl hij aan het cruisen was met zijn auto:

iPhone 6 buigen

En ook de onderstaande tweet toont aan dat de iPhone 6 Plus niet broekzakbestendig is.


Als je op Twitter zoekt op de hashtag #Bendgate kom je nog veel meer probleemgevallen tegen van iPhone 6-toestellen die gebogen zijn. Toestellen van bijvoorbeeld Samsung hebben hier ook last van, maar aangezien deze toestellen ook uit plastic bestaan buigen de toestellen terug naar de oude vorm. Vanwege de aluminium behuizing van de iPhone 6 Plus is het niet mogelijk de telefoon terug te buigen; de toestellen zijn eens en voor altijd beschadigd.

Het is bijna ondenkbaar dat Apple de nieuwe toestellen niet zodanig heeft getest op drukbestendigheid. De iPhone 6 Plus is enorm groot en dun, waardoor de telefoon ook kwetsbaarder is, maar wanneer je minimaal 799 euro voor de iPhone 6 Plus betaalt mag je toch hopen dat Apple grondig onderzoek heeft gedaan.

Onderstaande video toont nogmaals aan dat de iPhone 6 Plus erg kwetsbaar is. Wij raden je dan ook aan om niet voor de iPhone 6 Plus te kiezen voordat Apple uitsluitsel heeft gegeven. De reguliere iPhone 6 is wel een veilige keuze, aangezien dit model een stuk kleiner is. Het reguliere model is overigens ook populairder dan de iPhone 6 Plus onder de consumenten. De beste iPhone 6 aanbieding van verschillende aanbieders kun je terugvinden op onze homepage.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM]

Rate this post