iPhone 6 Plus abonnement vergelijken? Bekijk hieronder de goedkoopste iPhone 6 Plus aanbiedingen, of maak verderop deze pagina gebruik van de vergelijkingstool. Klik hier voor de vergelijkingstool van de reguliere iPhone 6.

Bekijk zelf alle iPhone 6 Plus aanbiedingen bij:

Alle iPhone 6 Plus abonnementen vergelijken:
Type éérst in het zoekveld het gewenste model (16GB, 64GB of 128GB) en eventueel de gewenste provider in, en vind vervolgens met behulp van de filters (belminuten, MB’s, maximale toestelprijs) het goedkoopste iPhone 6 Plus abonnement dat precies aansluit op jouw wensen. Benieuwd naar de opvolger van de iPhone 6 Plus, de iPhone 7 Plus? Een iPhone 7 Plus abonnement afsluiten is mogelijk vanaf september 2016.

iPhone 6 / iPhone 6 Plus los kopen:

Net als zijn kleinere broertje heeft de Plus ondersteuning voor 4G en nfc voor het uitvoeren van contactloze betalingen in combinatie met de vingerafdrukscanner. Apple heeft zowel de hard- als de software onder handen genomen en dat heeft geresulteerd in een bijzondere smartphone met een aantal interessante innovaties. Op deze pagina lees je er alles over.

iPhone 6 Plus abonnement afsluiten? Alles wat je moet weten

De iPhone 6 Plus was in de pre orders van de twee iPhone 6 modellen al de meest populaire mobiele telefoon. En dat is niet voor niets! De iPhone 6 Plus is het grootste toestel ooit van Apple, en dat biedt veel nieuwe mogelijkheden en voordelen.

De iPhone 6 Plus, wat is het?

iphone 6 plusDe nieuwe iPhone 6 werd zoals bekend in twee modellen uitgebracht; de iPhone 6 met een scherm van 4,7-inch, en een iPhone 6 Plus met een full-hd scherm van 5,5-inch. Dit is een opvallende zet van Apple; eerder besloot Apple nog niet mee te gaan in de grotere beeldscherm formaten. Iets wat concurrenten Samsung en HTC al eerder deden. De iPhone 6 Plus heeft een iets dikkere behuizing dan de iPhone 6; een dikte van 7,1 mm. Dit scheelt echter slechts 0,2 mm met het standaard model van de nieuwe iPhone. Verder heeft de iPhone 6 Plus aanzienlijk meer pixels, en is tegelijkertijd qua design een stuk mooier en dunner vormgegeven dan de iPhone 5S. De schermresolutie is opgeschroefd naar 1080p, full-hd. Verder is er ook een versie met 128 GB aan opslagruimte ontwikkeld.

De prijs van een iPhone 6 Plus abonnement

De iPhone 6 Plus heeft een flink prijskaartje, en ligt hoger dan de iPhone 6 prijs. Het toestel met 128GB is ideaal voor grootgebruikers, maar heeft wel een prijskaartje van zo’n 999 euro wanneer je besluit de iPhone 6 Plus los te kopen. Het 16GB toestel is verkrijgbaar vanaf 799 euro, het 64GB toestel zal vanaf dag één zo’n 899 euro kosten. Er is geen iPhone 6 Plus toestel met een geheugencapaciteit van 32GB beschikbaar. De toestellen met minder opslagruimte zijn wel iets goedkoper, maar zijn nog steeds vrij prijzig. In combinatie met een telefoon abonnement bij providers als Hi, Vodafone, KPN, T-Mobile en HollandsNieuwe, is de iPhone 6 Plus een stuk beter te betalen. Hierboven kun je alle providers aanklikken en bekijken waar je het goedkoopste iPhone 6 Plus abonnement kunt afsluiten. In één oogopslag kun je zien waar je het meest goedkope abonnement kunt afsluiten, zodat jij nooit teveel betaald voor jouw nieuwe iPhone. De verwachting is dat deze abonnementen in verloop van tijd wel iets goedkoper zullen worden.

iPhone 6 Plus reserveren?
Vanaf 26 september ligt de iPhone 6 Plus in de winkels, maar het is verstandig om het toestel vroegtijdig te reserveren. In de Verenigde Staten is  het toestel namelijk al na dag één volledig uitverkocht, wat betekent dat de Amerikanen die graag een iPhone 6 Plus willen kopen langer moeten wachten op hun toestel. Wil je dit voorkomen, en de iPhone 6 Plus gegarandeerd ontvangen op de dag van de iPhone 6 release? Wacht dan niet langer en sluit een iPhone 6 Plus pre order af. De iPhone 6 Plus reserveren is dus een verstandig idee! Het is uiteraard ook mogelijk om naar de Apple Stores af te reizen, maar een garantie op een toestel heb je daar zeker het. Het is verstandiger online te reserveren, ook voor een iPhone 6 Plus abonnement.

iPhone 6 Plus design
Het design van de iPhone 6 Plus is vergelijkbaar met dat van het standaard model van de iPhone 6, al is uiteraard de schermgrootte wel een stuk groter. Ondanks de grootte van het scherm is de iPhone 6 Plus uitstekend te bedienen; de power-knop van het toestel is verplaatst naar de zijkant van de telefoon. Verder heeft het design van de Plus afgeronde hoeken gekregen, en is de dikte van het toestel dunner dan ooit. Uiteraard is de iPhone 6 Plus in verschillende kleuren verkrijgbaar; goud, zilver en space-grijs. Het toestel heeft een gewicht van rond de 172 gram, en een dikte van 7,1 millimeter. De eerste reacties van Apple gebruikers zijn enorm positief, wat betreft het design.

iphone 6 plus abonnement

iPhone 6 Plus specificaties
Hierbij nog een samenvatting over de specificaties van de iPhone 6 Plus. Het toestel heeft een groot scherm gekregen, en zit daarom tussen een telefoon een een phablet in. Het toestel heeft namelijk een scherm van 5,5-inch grootte. Het display van de Plus heeft een resolutie gekregen van 1920 x 1080 pixels, en is full-hd. Dat betekent dat de iPhone 6 Plus een enorm hoge pixeldichtheid heeft van 401 ppi. Het toestel bevat ook een ‘horizontal display’. Dit betekent dat je het toestel in landschapmodus kunt houden, waarna er op een overzichtelijke wijze informatie aan jou wordt getoond. Het 4,7-inch model van de iPhone 6 heeft een wat lagere pixeldichtheid en resolutie.

Naast het scherm en de batterij, zijn er ook andere opties flink verbeterd. Wat is er nog meer verbeterd aan de iPhone 6 Plus? Nou, het toestel is verder voorzien van een nieuwe processor. Dit betekent dat de Plus sneller dan ooit is, en je programma’s sneller opstarten dan ooit. De iPhone 6 Plus beschikt namelijk over een snellere A8-chip, en een M8-coprocessor van Apple, die een werkgeheugen heeft van 1GB. Dit leidt er toe dat de iPhone 6 Plus 20 procent sneller is en 50 procent energiezuiniger is dan de iPhone 5S.

Verder is er net zoals op de iPhone 6, ook op de iPhone 6 Plus ondersteuning voor nfc; near field communication. Deze functie zal het betalen en afrekenen van goederen, producten en andere diensten gaan veranderen. In combinatie met de vingerafdrukscanner op de iPhone 6 Plus wordt het betalen mogelijk gemaakt. Deze functie heet ‘Apple Pay’, en wordt in eerste instantie in Noord-Amerika uitgerold. Op een later moment komt deze functie ook naar Nederland. Hoe de nfc-ondersteuning in Nederland er exact uit komt te zien, moeten we nog even afwachten.

IOS 8 en de iPhone 6 Plus
iOS 8 wordt opnieuw een grote stap vooruit als het gaat om Apple’s mobiele besturingssystemen. Een belangrijk element van de iOS 8, die standaard staat geïnstalleerd op de iPhone 6 Plus, zijn interactieve notificaties. Zo zul je bij het ontvangen van een sms of whatsapp-bericht, niet direct meer het hele programma te openen, maar kun je door de notificatie naar beneden te vegen meteen reageren in een tekstvak die de iPhone 6 Plus naar voren brengt onder het bericht. Ook uitnodiging voor meetings en vergaderingen kunnen op deze manier razendsnel worden geaccepteerd of worden genegeerd.

Naast deze functie zijn er widgets toegevoegd in het berichtencentrum. Widgets kun je vastzetten aan het ‘vandaag-scherm’ om automatisch op de hoogte te blijven van updates van verschillende apps. Deze informatie wordt namelijk automatisch ververst. Kortom; je kunt het scherm volledig inrichten naar jouw wensen.

Verbeterde camera op de iPhone 6 Plus
De iPhone 6 Plus bevat een verbeterde camera. De camera is zelfs flink verbeterd ten opzichte van de iPhone 5S. Dit kan een belangrijk aspect zijn wanneer je twijfelt of je een iPhone 5- of iPhone 6 Plus abonnement wil afsluiten. Ten eerste is de optische beeldstabilisatie verbeterd, wat betekent dat je scherpere foto’s kunt maken van bewegingen, en wanneer je je hand moeilijk kan stil houden. Foto’s schiet je met een resolutie van 8 megapixels, video’s hebben een maximale resolutie van 1080p, full-hd. Video’s zijn altijd vloeiend, dankzij de framerate van 30 tot 60 frames per seconde.

Met de camera van de iPhone 6 Plus kun je tevens uitstekend filmen in slowmotion, aangezien het toestel 120 of 240 beelden per seconde ondersteunt. Dat levert vast en zeker bijzondere video’s op van speciale momenten!

Maar ook aan de voorkant is iPhone 6 Plus voorzien van een uitstekende camera. Hierdoor kun je mooie selfies maken en uitstekende Face-timen en videogesprekken voeren met vrienden, collega’s of familieleden.

Iphone 6 Plus abonnement of niet? Is de iPhone 6 Plus buigzaam?