iPhone 6 los kopen

De iPhone 6 los kopen is niet onverstandig, in combinatie met een goedkoop sim only abonnement kom je hierdoor ook zeer voordelig uit. Bekijk in het onderstaande overzicht waar een losse iPhone 6 los kopen mogelijk is:

iPhone 6 los kopen:

iPhone 6 / iPhone 6 Plus kopen in combinatie met een abonnement:

Koop-informatie:
Indien je de iPhone 6 in huis wil halen heb je de keuze uit twee verschillende mogelijkheden. In eerste instantie kan je er voor kiezen om het toestel los aan te kopen, maar daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om het in combinatie met een abonnement af te sluiten. Welke van beide mogelijkheden voor jou het interessantst zijn, is veelal een persoonlijke keuze. De ene persoon zal bijvoorbeeld graag meteen z’n nieuwe smartphone willen afbetalen terwijl iemand anders vooral maandelijkse “afbetalingen” zal prefereren. Aan beide aankoopmogelijkheden zijn zowel voor- als nadelen verbonden. Het is belangrijk hier rekening mee te houden en uiteindelijk te kiezen voor die mogelijkheid die het best aansluit op jouw verwachtingen. Ben je in ieder geval van plan om een iPhone 6 los te kopen? Dan vertellen we je alvast graag waar je allemaal rekening mee dient te houden!

iPhone 6 los toestel kopen? Maak kennis met de nieuwe iPhone 6

iphone 6 los kopenLaat ons in eerste instantie eens kijken naar wat de nieuwe iPhone 6 toestellen je allemaal te bieden hebben. Het eerste wat bijvoorbeeld meteen opvalt is het grotere beeldscherm. De gewone iPhone 6 heeft een schermgrootte van 4,7-inch gekregen terwijl de iPhone 6 Plus uitvoering een 5,5-inch beeldscherm heeft. Daarnaast valt ook meteen op dat er één opslagcapaciteit tussenuit werd gehaald, namelijk de 32GB. Dit wil zeggen dat je als klant slechts de mogelijkheid hebt om te kiezen tussen een versie met 16, 64 & 128 GB. Het prijsverschil bleef wel behouden. In de praktijk zal je dus afhankelijk van de versie die je wenst aan te kopen telkens 100 euro meer betalen. Op moment van schrijven zijn er daarnaast drie verschillende kleuren beschikbaar, namelijk zilver, goud en spacegrijs.

Bovenstaande is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar het echt om draait is uiteraard wat er in het toestel is terug te vinden. Op dat vlak krijgt de gebruiker enkele interessante vernieuwingen voorgeschoteld. Zo beschikt de iPhone 6 en 6 Plus over een A8-chip en heeft ze een M8-bewegingscoprocessor aan boord. Daarnaast is er ook een verbeterde camera in terug te vinden die bijvoorbeeld beschikt over beeldstabilisatie, een verbeterde gezichtsherkenning en een geoptimaliseerde belichtingsregeling. Op deze manier wordt het met de iPhone 6 nog meer dan vroeger mogelijk om haarscherpe foto’s te trekken en dat niet alleen bij daglicht, maar zelfs na het ondergaan van de zon.

Wie nog twijfelt tussen een iPhone 6 en iPhone 6 Plus dient met een aantal factoren rekening te houden. Hoewel beide systemen op vlak van specificaties eigenlijk aan elkaar gewaagd zijn merken we twee toch vrij aanzienlijke verschillen op. Het verschil in schermgrootte mag duidelijk zijn, maar er is meer. De ruimte die Apple ter beschikking had in de behuizing van de iPhone 6 Plus werd immers goed gebruikt. Er werd een batterij in geplaatst met een grotere opslagcapaciteit waardoor deze versie opvallend langer meegaat, zelfs in vergelijking met de gewone iPhone 6. De grotere opslagcapaciteit zorgt er wel voor dat ook het opladen aanzienlijk meer tijd in beslag neemt. Voor wie zijn smartphone echter niet om de vijf minuten aan de oplader wil hangen of voor mensen die vaak onderweg zijn is een iPhone 6 Plus los kopen dan ook waarschijnlijk de beste keuze.

Daarnaast beschikken beide nieuwe iPhone toestellen eveneens over enkele nieuwe sensoren. In iOS 8 maakten we reeds kennis met twee nieuwe belangrijke app’s, namelijk Home en Gezondheid, maar er is meer. Naast de touch ID die reeds werd geïntroduceerd bij de vorige generatie iPhones beschikt het toestel nu ook over een barometer, is er een gyroscoop aanwezig met 3 assen, heeft het een versnellingsmeter en kunnen gebruikers ook rekenen op een handige omgevingslichtsensor alsook een nabijheidssensor. Deze nieuwe sensoren moeten er voor zorgen dat verschillende metingen uitermate nauwkeurig uitgevoerd kunnen worden waardoor het gebruik van externe systemen overbodig wordt.

iphone 6 los toestel

Voordelen van een iPhone 6 los kopen

Het mag na het lezen van bovenstaande meteen duidelijk zijn, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn opnieuw twee kanjers van smartphones. Veel mensen zullen er het komende jaar dan ook voor kiezen om het nieuwe toestel in huis te halen, maar op welke manier doe je dat nu het best? Een iPhone 6 los kopen is interessant, maar heb je wel voldoende aan je huidige abonnement om ten volle te kunnen genieten van alle mogelijkheden die de nieuwste iPhone in huis heeft? Hoe dan ook, hoe interessant een abonnement op het eerste zicht ook mag zijn, de meeste iPhone gebruikers kiezen er veelal toch voor om het nieuwe toestel los aan te kopen en ze weten waarom. Op het einde van de rit is een iPhone 6 los kopen namelijk altijd financieel interessanter. Hoewel providers claimen dat je de nieuwe smartphone gratis of tegen een erg laag bedrag kan aankopen zit het resterende deel van de aankoopprijs vaak verworven in het bedrag dat je maandelijks voor het abonnement moet betalen. Daarnaast betreft het altijd een langdurig abonnement waardoor je niet zomaar meer over de mogelijkheid beschikt om van provider te veranderen. Wil je er met andere woorden zeker van zijn dat je zowel beschikt over een voordelig en veelzijdig abonnement als over een scherp geprijsde iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Dan is het nog steeds aangeraden om het toestel gewoon los aan te kopen. Heb je nog geen abonnement en wil je deze graag meteen bij de aankoop van je nieuwe toestel afsluiten, dan is het op z’n minst een goed idee om even de inhoud van de verschillende pakketten op de markt met elkaar te vergelijken.

Nadelen van een iPhone 6 los kopen

Aan het los kopen van een iPhone 6 zijn jammer genoeg niet alleen voordelen verbonden. Hoe interessant en mooi de nieuwe smartphone van Apple er namelijk ook uit mag zien, je dient als klant toch steeds rekening te houden met het behoorlijk hoge prijskaartje. Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om meteen minimaal 699 euro neer te tellen voor alleen maar een nieuwe smartphone. Daarnaast dien je sowieso ook rekening te houden met een behoorlijk abonnement. Een standaard abonnement zal veelal immers niet voldoende zijn. Indien je beschikt over een smartphone met zoveel mogelijkheden als de iPhone 6, dan zal je daar natuurlijk optimaal gebruik van willen maken. Het gevolg is dat je al snel zal geconfronteerd worden met een stevig prijskaartje en dat dus niet alleen voor je toestel, maar ook voor het abonnement dat je gaat gebruiken. Door er voor te kiezen om een iPhone 6 met abonnement af te sluiten zorg je er ten eerste voor dat die kostprijs gespreid wordt en daarnaast hoef je niet meteen in één keer een groot bedrag op te hoesten. Verder kies je natuurlijk dat abonnement dat perfect voldoet aan je verwachtingen waardoor je meteen van alle mogelijkheden van de iPhone 6 optimaal gebruik kan maken. Het mag duidelijk zijn, hoewel er zeker en vast enkele interessante voordelen verbonden zijn aan een iPhone 6 los kopen dien je toch ook rekening te houden met deze kleine nadelen. Voor sommige mensen kan een iPhone 6 abonnement nu eenmaal interessanter zijn, ook al dienen ze rekening te houden met een stevig maandelijks prijskaartje.

iPhone 6 Plus los kopen

We zouden haast vergeten dat Apple niet alleen de iPhone 6 op de markt heeft gebracht, maar ook de iPhone 6 Plus. Deze tweede versie voorziet de gebruiker van nog een reeks extra verbeteringen. Wat meteen opvalt is natuurlijk de 5,5-inch Retina HD-display. Dit nog grotere beeldscherm maakt het mogelijk om nog meer informatie op een toch overzichtelijke manier op je nieuwste smartphone weer te geven. Daarnaast wordt ook het bekijken van filmpjes zo een stuk leuker en ook het spelen van de laatste nieuwe games is zoveel fijner op een groot scherm. Niet voor niets gaat de meeste interesse van de iPhone gebruikers dan ook uit naar de Plus versie van het toestel. Dat is overigens niet alleen omwille van het grotere beeldscherm, want er is meer. Door de grotere schermgrootte was Apple genoodzaakt om ook de behuizing aanzienlijk groter te maken. Op zich is dat natuurlijk logisch, maar het overgrote merendeel van de specificaties bleef bij de iPhone 6 Plus gewoon behouden. Het gevolg was dat er een bepaalde hoeveelheid ruimte over bleef die door Apple kon worden benut om een batterij te voorzien met een grotere opslagcapaciteit en dat gebeurde ook. Hoewel een beetje van die extra capaciteit wordt gebruikt door het grotere scherm gaat de iPhone 6 Plus opmerkelijk langer mee dan de gewone iPhone 6. Bijgevolg zorgt dit er voor dat het een ideale smartphone is voor mensen die vaak onderweg zijn of die bijvoorbeeld regelmatig in het buitenland zitten voor zaken. De iPhone 6 Plus los kopen is dan ook beslist interessant wanneer je meteen de laatste nieuwe en beste iPhone ter beschikking wil hebben. Let wel, indien je de iPhone 6 Plus los wil kopen dien je er wel rekening mee te houden dat deze (afhankelijk van de versie) telkens honderd euro duurder is in vergelijking met de iPhone 6 met dezelfde opslagcapaciteit.

iphone 6 los

Waar een iPhone 6 los kopen?

De tijd dat je verplicht was om bij jou in de buurt op zoek te gaan naar een winkel die de nieuwste iPhone nog in voorraad had ligt uiteraard reeds ver in het verleden. Een iPhone 6 los kopen kan tegenwoordig dan ook op verschillende manieren, waaronder gewoon lekker online. De meeste mensen die Apple’s nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus los willen kopen doen dit gewoon bij hun favoriete webwinkel. In de meeste gevallen worden er toch geen verzendkosten meer aangerekend, is er een recht van retour waar je als klant op kan vertrouwen en kan je als het even mee zit ook nog eens een leuke korting krijgen op je nieuwe smartphone. Een iPhone 6 los kopen mag dan vandaag de dag nog steeds mogelijk zijn bij een winkel bij jou in de buurt, waarschijnlijk is het toch interessanter om even op het internet op zoek te gaan naar een goede webwinkel die het toestel ook verkoopt. Op die manier hoef je, je huis niet te verlaten en kan je veelal ook nog eens rekenen op een extra interessant voordeel.

Een iPhone 6 los kopen doe je beter niet zonder eerst even een vergelijking uit te voeren. Nagenoeg iedere webwinkel die smartphones verkoopt zal er uiteraard voor kiezen om ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan te bieden. Net omwille van deze enorme concurrentie kan het uitvoeren van een vergelijking zo interessant zijn. Op die manier krijg je namelijk niet alleen een goed beeld van de tarieven die worden gehanteerd, daarnaast kan je ook nog eens meteen controleren of er op het ogenblik van de zoekopdracht nergens een aanbieding wordt gehouden. Vooraleer er voor te kiezen om een iPhone 6 los te kopen is een beetje tijd investeren in een vergelijking dus zeker en vast interessant. Op die manier kan je vaak geld besparen of kan je verschillende accessoires gratis of tegen een scherpere prijs in huis halen. In ieder geval, ook dit is een voordeel van je iPhone 6 los te kopen via het internet. Na het uitvoeren van een vergelijking kan je namelijk meteen de webwinkel in kwestie bezoeken en jouw nieuwe smartphone bestellen tegen de op dat ogenblik interessantste voorwaarden.

iPhone 6 los kopen met korting

Eerder hebben we reeds aangegeven dat de iPhone 6 net als zijn voorgangers een behoorlijk dure smartphone is. Nu is dat niet meer dan logisch als we alle mogelijkheden van het toestel even op een rijtje zetten, maar dat verandert niets aan het feit dat veel mensen niet in staat zijn om zoveel geld te betalen voor enkel en alleen een mobiele telefoon (om maar even gebruik te maken van een behoorlijk understatement). Omwille van deze reden gaat een grote groep mensen wereldwijd bij de lancering op zoek naar een mogelijkheid om de iPhone 6 los te kopen met korting. Hoewel dat op het eerste zicht misschien een op voorhand verloren zaak lijkt is niets minder waar. Er bestaan wel degelijk verschillende mogelijkheden om te besparen op de aankoop van de iPhone 6. Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om in groep aan te kopen? Iedereen kent bij de lancering van een nieuwe iPhone ongetwijfeld wel een aantal mensen die eveneens geïnteresseerd zijn in het toestel. Verzamel jullie krachten en contacteer een (web)winkel met de vraag of je een korting kan krijgen wanneer je meteen een groot aantal iPhone 6 toestellen in één keer gaat bestellen. Op die manier kan je bijvoorbeeld zeer eenvoudig een iPhone 6 los toestel kopen met korting en je maakt er andere mensen ook gelukkig mee.

Bovenstaande is natuurlijk niet de enige mogelijkheid om een iPhone 6 goedkoper in huis te kunnen halen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om gebruik te maken van een aanbieding of een kortingscode. De iPhone 6 is opnieuw de hipste en populairste smartphone van het moment en daar wil iedere winkel of webwinkel maar wat graag zijn graantje van meepikken. Het is dan ook absoluut niet zo vreemd dat men er op regelmatige basis voor kiest om uit te pakken met bijvoorbeeld een interessante aanbieding. Deze aanbieding kan er voor zorgen dat een iPhone 6 los kopen een stuk voordeliger wordt, maar ze kan je bijvoorbeeld ook gewoon voorzien van enkele interessante en gratis accessoires. Een andere mogelijkheid om een bepaald bedrag in mindering te brengen op de aankoop van je iPhone 6 is gebruikmaken van een kortingscode. Zo’n code kan je eender wanneer (indien deze nog geldig is uiteraard) gebruiken om de aankoopprijs van je iPhone 6 te verminderen. Zoals je ziet hoeft een iPhone 6 los kopen met korting eigenlijk absoluut geen probleem te vormen.