iPhone 6 krijgt 13 megapixel camera en 1810 mAh-batterij

By | 27 augustus 2014

iPhone 6 met abonnement

Chinese bronnen claimen dat ze over meer informatie beschikken met betrekking tot enkele onderdelen die in de iPhone 6 terug te vinden zullen zijn. De camera zou bijvoorbeeld een Sony Exmor IMX220 zijn. Deze camerasensor maakt het mogelijk om foto’s van 13-megapixel te schieten, maar dat is niet alles. Daarnaast kan je op deze manier ook video’s in 1080p opnemen. Daarnaast zou er ook een foto zijn opgedoken van de vermeende batterij. Deze zou over een capaciteit van 1810 mAh beschikken. Wil je ook de iPhone 6 kopen? Dan hangt het natuurlijk niet af van de batterij, maar dit is wel belangrijk.

Opmerkelijk iPhone 6 bericht

Bovenstaande is enigszins opmerkelijk, in het bijzonder omdat er lange tijd vanuit werd gegaan dat de iPhone 6 over dezelfde camera zou beschikken als bij de iPhone 5 en 5S het geval was. De informatie welke door het Chinese Digi-wo is bekend gemaakt is echter te belangrijk om te negeren. In het verleden had het bedrijf het met bepaalde geruchten immers steeds bij het rechte eind. Een ander gegeven heeft betrekking tot de omvang van de sensor, deze zou namelijk aanzienlijk groter worden dan zijn voorganger. De grotere sensor moet gaan zorgen voor meer lichtopvangst waardoor het mogelijk moet zijn om mooie(re) foto’s in het donker te maken.

Naast het gerucht over een mogelijke 13 megapixel camera dook vandaag eveneens een foto op waarop naar verwachting de batterij van de iPhone 6 staat weergegeven. Mocht de foto echt zijn, dan zou dat betekenen dat de nieuwe iPhone een batterij zal krijgen met een capaciteit van 1810 mAh. Hoewel dit gerucht niet nieuw is doken eerder reeds berichten op over een batterij met een nog grotere capaciteit. Mocht het daadwerkelijk om een capaciteit van 1810 mAh gaan, dan is dat slechts een kleine verbetering ten opzichte van de 1570 mAh batterij welke is terug te vinden in de iPhone 5S.

Rate this post