‘iPhone 6 kan draadloos opladen’

By | 4 september 2014

Reeds enige tijd gaat het gerucht dat het mogelijk zal zijn om de nieuwe iPhone van Apple draadloos op te laden. De entertainmentwebsite TMZ claimt daar nu echter de nodige bewijzen voor te hebben verzameld. Op nieuwe foto’s van de iPhone 6 die de website in handen heeft gekregen is een sensor te zien die draadloos opladen mogelijk moet maken. Er werd navraag gedaan bij techneuten die deze veronderstelling hebben bevestigd. Hoewel het lange tijd windstil bleef over mogelijk draadloos opladen van de iPhone 6 wordt dit gerucht op deze manier nieuw leven in geblazen.

iPhone 6 draadloos

Reeds verschillende jaren wordt gekeken naar een mogelijkheid om de Apple toestellen draadloos op te kunnen laden. Daarvoor werd in het jaar 2012 reeds een patent vastgelegd die “Wireless Power Utilization in a Local Computing Environment” mogelijk moet maken. Het is niet de eerste keer dat TMZ met foto’s van de vermoedelijke iPhone 6 naar buiten komt. Eerder verschenen ook reeds foto’s op de bekende entertainmentwebsite die een goed beeld gaven van wat de nieuwe smartphone van Apple moet gaan worden. Volgens de website konden de beelden overigens gemaakt worden omdat één van de tot dusver geproduceerde iPhone 6 toestellen uit de Foxconn-fabriek kon worden gesmokkeld.

iphone 6 dummy

iPhone 6 kopen

In ieder geval, ga je een iPhone 6 kopen dan zal je deze dus waarschijnlijk toch gewoon draadloos kunnen opladen. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan en welk systeem je daar extra voor aan zal moeten kopen komen we ongetwijfeld op 9 september te weten. Verwacht wordt dat rond deze datum ook het eerste iPhone 6 abonnement bekend zal worden gemaakt.

Rate this post