iPhone 6 en iPhone 6 Plus vanaf 26 september, 08:00 uur verkrijgbaar

By | 17 september 2014

Het was al algemeen bekend dat de iPhoen 6 in Nederland op 26 september zal worden gelanceerd. Vandaag maakt Apple bekend dat je de iPhone 6 of iPhone 6 Plus ook gelijk op die dag kan ophalen bij de Apple Store in Nederland.

iphone 6 plus

iPhone 6 release in Nederland

Op de website van Apple schrijft men: “Kom de iPhone 6 / iPhone 6 Plus op 26 september vanaf 8 uur kopen bij de Apple Store, op basis van het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verwachting is dat men massaal in de rij zal staan voor de nieuwe iPhone. Vroege vogels zullen zal al in de slaapzak gaan wachten om, zoals altijd, de meeste kans te maken op het bemachtigen van een toestel op de dag van de release.

De Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem verwachten een aanzienlijke voorraad iPhone 6 en iPhone 6 Plus toestellen op voorraad te hebben. Zij verwachten echter wel op de eerste dag door de voorraad heen te zijn. Daarna kun je de telefoon reserveren.

iPhone 6 abonnement afsluiten

Uiteraard is het ook mogelijk om een iPhone 6 abonnement of iPhone 6 Plus abonnement af te sluiten bij één van de Nederlandse providers. Op onze homepage kun je alle aanbieders vinden.

Rate this post