‘iPhone 6 en iPhone 6 Plus in het buitenland al uitverkocht’

By | 17 september 2014

In Nederland kunnen we officieel vanaf aanstaande vrijdag een pre order plaatsen voor de iPhone 6, al was dit al eerder mogelijk bij providers als Belsimpel, Studentmobiel en Algebeld.nl. Inmiddels zijn deze bedrijven op het matje geroepen door Apple, omdat men officieel nog geen bestellingen mag aannemen. In andere landen zoals de VS, Duitsland en Groot-Brittanië was dit al wél eerder mogelijk. Zoals verwacht zijn het aantal pre orders ongekend hoog voor de iPhone 6, maar vooral voor de grotere iPhone 6 Plus met een 5,5-inch beeldscherm. De interesse is zelfs zo groot, dat verschillende Apple Stores de interesse niet aan kunnen en inmiddels spreken van een levertijd tussen de 3 en 4 weken.

iphone 6 kopen

iPhone 6 Plus het meest populair

In het buitenland bedraagt momenteel de levertijd tussen de 7 en 10 werkdagen voor de iPhone 6. De iPhone 6 Plus is een stuk populairder; de levertijd van de telefoon bedraagt zo’n 3 tot 4 weken in het buitenland. De langere levertijd voor het grotere model zou kunnen liggen aan de massale interese in het 5,5-inch toestel, maar het ook denkbaar dat Apple minder toestellen heeft weten te produceren van de grotere iPhone 6 Plus. Enkele weken geleden gingen er al geruchten dat de iPhone 6 Plus kampte met productieproblemen. Waarschijnlijk heeft dit ook effect op de levertijd van de iPhone 6 Plus in Nederland.

iPhone 6 reserveren

De iPhone 6 pre orders zijn al gestart bij enkele aanbieders. Op onze homepage kun je zien welke aanbieders de iPhone 6 al aanbieden. De iPhone 6 reserveren is verstandig, gezien de beperkte voorraad van de nieuwste telefoon van Apple. Ook de grotere iPhone 6 Plus is al te reserveren. De prijs voor dit toestel ligt wel een stuk hoger dan het standaard model.

iPhone 6

Rate this post