‘iPhone 6 en iPhone 6 Plus 20 miljoen keer gereserveerd in China’

By | 15 oktober 2014

De iPhone 6 gaat als een speer; volgens geruchten zouden de verkoopcijfers de 20 miljoen exemplaren inmiddels gepasseerd zijn. Een ongelooflijke prestatie van Apple, terwijl de iPhone 6 in veel landen zelfs nog moet worden gelanceerd. Op 17 oktober volgt China bijvoorbeeld. Vrijdag 31 oktober komen daar nog een waslijst aan landen bij. Apple voegt deze maand namelijk nog 35 landen aan het lijstje toe. Totaal zijn de nieuwe iPhones dan in 69 landen te verkrijgen. Aan het einde van dit jaar zijn dat 115 landen. Volgens Apple is het de snelste uitrol van een nieuwe iPhone ooit.

20 miljoen pre orders in China

De verkoopcijfers van de iPhone 6 zullen dit jaar dan ook veel verder reiken dan de 20 miljoen. In China is de vraag naar de iPhone 6 bijvoorbeeld ongekend hoog. Volgens het Digitimes wachten zo’n 20 miljoen Chinezen op hun pre order. De verkoop start aanstaande vrijdag.

Bij de grootste Chinese online retailer, Jingdong Mall, werden 9,48 miljoen iPhones gereserveerd. De iPhone 6 werd 4,66 miljoen keer gereser­veerd, de iPhone 6 Plus 4,82 miljoen keer. Mede door de hoge vraag naar de iPhone 6 Plus, heeft Apple de productie voor het 5,5-inch model reeds opgevoerd.iphone 6 abonnement

Rate this post