iPhone 6 concept toont speciaal hoesje en draadloos opladen

By | 22 augustus 2014

designHaast dagelijks verschijnen nu nieuwe geruchten en zelfs beelden van het vermeende iPhone 6 toestel. Veel van deze geruchten liggen in rechte lijn met elkaar en tonen aldus weinig tot geen vernieuwingen, maar zo zijn ze gelukkig niet allemaal. Neem nu bijvoorbeeld deze foto’s die zijn gepubliceerd door Vishal Bhanushali. Op de foto’s van het gerealiseerde concept is bijvoorbeeld te zien hoe de nieuwe smartphone van Apple over afgeronde hoeken zal beschikken en daarnaast is ook de powerknop verplaatst van bovenaan het toestel naar de zijkant. Tot zover geen schokkende vernieuwingen, maar er is meer!

Naast bovenstaande zijn er namelijk twee zeer interessante nieuwigheden die in het concept en ontwerp werden opgenomen. Zo suggereert Vishal Bhanushali de mogelijkheid om de iPhone 6 draadloos op te laden door het toestel op een speciale ronde schuif te leggen en wordt ook een zogenaamd notificatie-hoesje weergegeven. Dit hoesje moet het mogelijk maken om je laatste notificaties te checken, zelfs wanneer het beeldscherm door het hoesje wordt bedekt.

Dat het concept op bepaalde vlakken ook in gaat tegen de laatste nieuwe geruchten mag nu reeds duidelijk zijn. De achterzijde van de iPhone 6 is bijvoorbeeld slechts voorzien van één enkele uitsparing en bestaat voor de rest gewoon uit metaal. Aannemelijker is echter dat de achterzijde over twee uitsparingen zal beschikken die misschien wel voorzien zullen zijn van glas. Op deze manier hoopt Apple de lelijke strepen op de achterzijde tegen te kunnen gaan.

Hoewel het weinig waarschijnlijk lijkt dat deze functies aanwezig zullen zijn wanneer je een iPhone 6 gaat kopen is het toch af en toe eens leuk om de creativiteit van sommige internetgebruikers eens extra in de verf te zetten!

Rate this post