´iPhone 6 bevat een vingerafdrukscanner en saffierglas scherm´

By | 14 juli 2014

VingerafdrukscannerIeder nieuw iOS-apparaat die nog in 2014 zal verschijnen, zal voorzien zijn van een vingerafdrukscanner. Dat beweert althans marktanalist Ming-Chi Kuo, die werkzaam is bij KGI Securities. Ook de iPad Air 2 en iPad Mini 3 zijn zo goed als zeker voorzien van een Touch ID.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company maakt de modules, en hebben het productieproces versneld en meer vingerafdrukscanners in productie, zodat deze in 2014 verscheept kunnen worden.

Op dit moment heeft alleen de iPhone 5S van Apple nog een een vingerafdrukscanner. De iPhone 6 zal naar verwachting vast en zeker ook een vingerafdrukscanner bevatten, zowel de kleinere als de grotere variant. Ook de concurrenten Samsung en HTC brachten in het verleden al mobiele telefoons met vingerafdrukscanners uit, zoals de Samsung Galaxy S5 en HTC One Max.

Naast een vingerafdrukscanner, wijzen alle geruchten er op dat de iPhone 6 ook een saffierglazen scherm zal bevatten. Dit scherm is enorm hard en zal enorm kras- en schadebestendig zijn. Het kleinere model van de iPhone 6 zou in september al in de winkels liggen, terwijl de grotere variant wellicht later in het jaar op de markt zal komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Rate this post