Heeft Apple de iPhone 6 Plus ‘stiekem’ versterkt?

By | 23 mei 2016


Apple heeft de behuizing van de iPhone 6 Plus ‘stiekem’ versterkt, dat suggereren enkele gebruikers van Reddit. Al snel na de introductie van het grotere iPhone 6-model, klaagden enkele gebruikers over een verbogen iPhone 6 Plus. Het toestel zou buigen wanneer het toestel in een strakke broekzak gedragen zou worden. Hoewel Apple verklaarde dat er slechts negen officiële klachten waren binnengekomen, lijkt het bedrijf toch wat gedaan te hebben aan de buigzaamheid van het toestel, aldus de Reddit-gebruikers.

Photo-Sep-09-21[1]

iPhone 6 Plus

Blogger doctorkuddles geeft toe dat hij niets bewijzen kan, maar volgens hem is er een duidelijk verschil te zien tussen de iPhone 6 Plus van week één na de lancering, en de modellen die ruim een maand later zijn uitgegeven. De behuizing glanst anders bij de iPhone 6 Plus van nu, en wanneer er met een hard voorwerp op de zwakke plek van de behuizing wordt getikt, klinkt het bij de twee telefoons overduidelijk anders. Ook werd er een verschil in gewicht vastgesteld.

Deze argumenten lijken er sterk op te wijzen dat Apple inderdaad heeft ingegrepen. Voor degene die graag een iPhone 6 Plus abonnement willen afsluiten, is dat goed nieuws. Toch lijkt een iPhone 6 abonnement nog altijd de meest veilige keuze; er is namelijk niet één klacht gemeld over een verbogen iPhone 6-toestel.

Rate this post