‘Grote iPhone 6 krijgt een quad HD-scherm’

By | 6 april 2014

Japan Display is één van de velen schermleveranciers van de iPhone modellen. Volgens insiders heeft Japan Display momenteel de productie van een nieuwe 5,5-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels op de planning staan. De afmetingen van het quad HD-scherm komen toevalligerwijs overeen met de laatste geruchten over een grote iPhone 6 versie. Dit zou er op wijzen dat Japan Display voor de nieuwe iPhone van Apple de schermen gaat leveren.

iPhone 6 scherm

Binnekort gaat het nieuwe quad HD-scherm al in massaproductie bij het Japanse bedrijf. Dit komt ook overeen met de laatste berichtgeving dat de massaproductie van de iPhone 6 tussen april en juli zal gaan starten. Enkele maanden later kunnen we waarschijnlijk dan de iPhone 6 verwachten.

Volgens de laatste berichten zou fabrikant Foxconn ook nog eens 90 miljoen toestellen aan Apple willen afleveren, een enorm, maar betrouwbaar aantal. Hierbij zou het gaan om twee verschillende modellen die Apple op de markt brengt. Een groter, en een kleiner model.

Rate this post