Geruchten rondom nieuwe iPhone 6

By | 19 maart 2015

Er zijn altijd geruchten rondom de iPhone 6, van scams tot dingen die daadwerkelijk waarheid blijken. Een paar recente ontwikkelingen kan je hieronder vinden.

goedkoopste iphone 6 abonnement

iPhone 6 zwakke scherm

Het eerste commentaar toen de iPhone 6 uitkwam was het feit dat het scherm krom trok als de telefoon in de broek zak zat. Dit najaar komt de iPhone 6s uit en deze is aanzienlijk sterker. De eerste iPhone 6 was gemaakt van super dun aluminium. Het zag er mooi uit maar functioneel was het dus slechts tot zekere mate. Bij het nieuwe model wordt gekozen voor een ander soort aluminium. Het is sterker maar toch ook lichter en zal dus op alle fronten beter zijn dan het aluminium dat was gebruikt in het eerdere model. Zowel de iPhone 6S als de iPhone 6 Plus zullen van dit sterkere aluminium gemaakt worden. Wacht dus nog even met het bestellen van je iPhone 6S abonnement tot de nieuwe versie op de markt is.

iPhone 6 via Facebook voor maar 1 euro

Social media wordt erg veel gebruikt voor scams. Het is makkelijk om je voor te stellen als een bedrijf of andere organisatie en zo misbruik te maken van de goedheid van mensen. Pas hier voor op want bankgegevens en andere informatie word je op bedrieglijke wijze ontfutseld. Als iets te goed klinkt om waar te zijn is dit het meestal niet. Zo ook de actie om super goedkoop aan één van de nieuwste iPhones te komen.

NOS bericht
Het Facebook bericht dat adverteert met de iPhone 6 voor maar één euro is opgezet in NOS stijl. Aangegeven wordt dat Apple iPhone 6’en verkoopt voor €1 om zo marktaandeel te creëren ten opzichte van de Andriod smartphones. Er staan links in dit bericht, volg deze absoluut niet.

Rate this post