‘Gelekte foto’s tonen iPhone 6 in verpakking’

By | 1 september 2014

De website Techradar is in het bezit van foto’s die de nieuwe Apple iPhone in haar originele, maar geopende verpakking weergeeft. De foto’s tonen de iPhone 6 die naar alle waarschijnlijkheid op 9 september van dit jaar door Apple zal worden voorgesteld. In totaal zijn er verschillende foto’s op de website terug te vinden waarvan één met de iPhone 6 in verpakking en één waarin het toestel uit de verpakking werd gehaald.

iPhone 6 box

Eerste foto’s van iPhone 6?

Techradar is optimistisch en heeft een sterk vermoeden dat de foto’s echt zijn en dus een duidelijk en realistisch beeld geven van hoe de nieuwe iPhone er precies uit zal komen te zien. Volgens de bekende Amerikaanse website zijn de foto’s namelijk afkomstig van een zogenaamde Apple beta tester. Opmerkelijk is dan weer wel dat de zogenaamde bron wel de foto’s wenste aan te leveren, maar geen verdere informatie wou verstrekken.

Reactie op de mogelijk iPhone 6-foto’s

Lezers die op de foto’s hebben gereageerd zijn dan ook een stuk sceptischer. Enkele van de reacties geven bijvoorbeeld aan dat het toestel grote gelijkenissen vertoont met de “nep” iPhones die op de Chinese markt zijn gelanceerd. Terecht wordt bijvoorbeeld aangegeven dat er maar weinig te bespeuren valt van het nieuwe iOS 8 welke toch zo goed als zeker op de iPhone 6 zal geïnstalleerd zijn. De tijd zal uiteindelijk duidelijk moeten maken of het daadwerkelijk gaat om foto’s van het echte iPhone 6 toestel, maar als de foto’s echt blijken te zijn dan staat het nu reeds vast dat de nieuwe iPhone wederom een absolute topper zal worden!

Rate this post