‘Foto’s tonen iPhone 6-verpakking’

By | 2 september 2014

De voorbije dagen, weken en maanden hebben we bijzondere aandacht besteed aan hoe de iPhone 6 er vermoedelijk uit zal komen te zien. Inmiddels is de tijd echter aangebroken om ook eens te kijken naar bijvoorbeeld de verpakking waarin de iPhone 6 te koop zal worden aangeboden. Laten nu net vandaag een aantal foto’s zijn verschenen die daar een bijzonder goed beeld van geven. Op de nieuwe foto’s is te zien hoe de verpakking van de iPhone 6 er mogelijk uit zou kunnen komen te zien. De renders zijn gemaakt door Martin Hajek en tonen in plaats van de klassieke kartonnen verpakking een plastic verpakking waarin niet alleen de nieuwe iPhone is opgenomen, maar ook de earpods en uiteraard ook de oplader.

iphone 6 foto's

iPhone 6 foto’s

De verpakking van de iPhone 6 lijkt aanzienlijk gebaseerd te zijn op de verpakking welke eerder reeds werkt gebruikt bij de iPhone 5C. Of Apple daadwerkelijk zal kiezen voor een dergelijke verpakking lijkt in principe weinig aannemelijk, maar toch is het leuk om deze 3D-renders alvast even in de schijnwerpers te plaatsen. Toch is het concept niet volledig uit de lucht gegrepen. Hajek heeft zich immers gebaseerd op de conceptfoto’s van de iPhone 6 welke reeds zijn verschenen. Daarnaast maakt de verpakking het mogelijk om niet alles compact op te bergen, maar kan je op die manier de iPhone 6 ook rechtopstaand op je bureau plaatsen.

iPhone 6 abonnement

Hoe de verpakking er exact uit zal komen te zien weten we waarschijnlijk pas op 9 september of misschien zelfs nog later wanneer de eerste iPhone 6 toestellen hun weg naar de winkels hebben gevonden. Het afsluiten van een iPhone 6 abonnement zal waarschijnlijk vanaf september mogelijk zijn, ook is de iPhone 6 kopen (los toestel) ook mogelijk.

Rate this post