‘Documenten bevestigen komst twee iPhone 6-modellen’

By | 3 augustus 2014

Apple heeft waarschijnlijk ongewild de komst van twee verschillende iPhone 6 versies bevestigd. Het zal mogelijk zijn om dus een iPhone 6 abonnement af te sluiten voor twee verschillende iPhone 6-modellen. Dit kunnen we concluderen aan de hand van openbaar gemaakte documenten die aangeven dat Apple de toestemming krijgt om twee nieuwe iPhone toestellen te lanceren op de Thaise markt. Het gaat daarbij logischerwijs over de 4,7-inch en 5,5-inch versies van de iPhone 6. Het betreft documenten welke door Apple zijn ingediend bij de Thaise National Broadcasting and Telecommunications Commission.

iPhone 6

In de documenten (welke overigens verplicht openbaar gemaakt dienen te worden gemaakt na afronding van het voorafgaande onderzoek) staat bijvoorbeeld te lezen dat het gaat om iPhones met de serienummers A1586 en A1524. Deze serienummers zijn tot dusver nog niet uitgebracht waardoor het met zekerheid gaat om nieuwe toestellen. Niet veel later na het lekken van de documenten heeft de Secretaris-Generaal van de commissie op Twitter bevestigd dat het gaat om de iPhone 6. Verdere details ontbreken tot dusver, maar toch kan zonder probleem worden aangenomen dat het gaat om de versies met een 4,7 & 5,5-inch beeldscherm.

iPhone 6 kopen?

De vele geruchten die de laatste tijd zijn verschenen maken het aannemelijk dat Apple verwijst naar een iPhone 6 met twee verschillende schermgroottes. Het is op zich niet zo vreemd dat een nieuwe iPhone in verschillende modellen wordt gelanceerd, maar dat geldt niet voor de Thaise markt. In landen zoals Japan en de VS wordt een iPhone steeds in verschillende modellen uitgebracht omdat ze afzonderlijk gebruik moeten kunnen maken van het GSM- en CDMA-netwerk. In Thailand is dat niet het geval omdat er daar uitsluitend wordt gewerkt met het GSM-netwerk. De iPhone 6 kopen met abonnement of de iPhone 6 kopen zonder abonnement zal waarschijnlijk vanaf september mogelijk.

iphone 6 camera

Rate this post