Deze iPhone 6 heeft een prijskaartje van 6.500 euro

By | 28 augustus 2014

Hoewel het tot dusver nog niet bekend is wanneer de nieuwe iPhone zal verschijnen heeft het bekende luxe merk Brinkk toch reeds haar versies van de nieuwe smartphone aangekondigd. Het luxe merk brengt de iPhone 6 namelijk op de markt in drie verschillende versies, namelijk in goud, platina en bezet met diamanten. De toestellen zijn uiteraard niet geheel uniek. Het gaat om de klassieke zwarte en witte iPhone 6 toestellen die bezet zullen worden met onder andere een 24-karaats wit goudlaagje. Het spreekt voor zich dat deze unieke smartphone lang niet voor iedereen is weggelegd. Voor deze bijzondere versies van de iPhone 6 dient u immers rekening te houden met een bedrag van tussen de 3.350 en 6.500 euro.

iphone 6 prijs

Duurste iPhone 6 kopen

De duurste versie van deze wel erg luxueuze iPhone 6 heeft een prijskaartje van 6.500 euro en is afgewerkt met het Apple-logo ingelegd in diamanten van 1,08 karaat. Opvallend zijn vooral ook de specificaties die op de website van het luxe merk staan aangegeven. Hoewel er tot dusver nog helemaal niets door Apple werd bevestigd claimt Brinkk te weten dat de iPhone 6 over een 4,7 inch beeldscherm zal beschikken. Daarnaast zou het toestel ook over een opslagcapaciteit van 128 gigabyte beschikken wat meteen de grootste opslagcapaciteit ooit in een iPhone zou betekenen.

iPhone 6 prijs

Ben je van plan om deze unieke iPhone 6 toestellen te bestellen? In dat geval zal je wel nog even geduld moeten hebben. Momenteel kan je deze via de website van Brinkk immers uitsluitend in pre-order plaatsen. De toestellen zullen naar verwachting ongeveer vier weken na de officiële release van de iPhone 6 worden uitgeleverd. De iphone 6 prijs is nog altijd niet bekend gemaakt. Mogelijk wordt de iPhone 6 prijs tijdens het evenement ook bekendgemaakt.

Rate this post