‘Apple Personal Pickup nu ook mogelijk in Nederland’

By | 2 december 2015

Wanneer er een bestelling is gedaan bij Apple, kan het even wachten zijn tot het product eenmaal in huis is. Wachten is verleden tijd, aangezien de bestelling nu ook opgehaald kan worden bij de Apple Store. De dienst ‘Personal Pickup’ is al langer van kracht in de Verenigde Staten, maar is nu ook uitgebreid naar Nederland. Daarnaast is de dienst ook beschikbaar in Frankrijk, Zweden, Italië, Spanje en Duitsland.

Apple Store

Geen rijen, direct aan de beurt!

Online kan er een product worden aangeschaft bij Apple, bijvoorbeeld de Iphone 6 of Iphone 6S. Deze bestelling kan online worden afgerekend en vervolgens worden opgehaald in de Apple Store. De Personal Pickup kent veel voordelen, waaronder de korte wachttijd. Er hoeft geen lange tijd meer worden gewacht bij de kassa, het pakketje kan direct worden opgehaald.

Personal Pickup is een simpele en snelle manier aan winkelen. Ga online naar de Apple Store of download de applicatie van de winkel. Kies een product naar keuze uit en reken de bestelling direct af. Het is aan het einde van de bestelling mogelijk om te kiezen voor ‘Personal Pickup’. Vul je adresgegevens in en bekijk welke Apple Store het snelst bereikbaar is. Kies een Apple Store uit en haal de bestelling binnen een uur al af. Als het product klaarligt, dan zal de Apple Store zelf contact met je opnemen. Het is noodzakelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, anders zal het product niet worden meegegeven.

Personal Pickup is een groot succes in de VS

In Nederland is Personal Pickup helemaal nieuw, terwijl het in de Verenigde Staten al een daverend succes is. Dit systeem is al meer dan vier jaar in gebruik in Amerika, het systeem is ook beschikbaar in Canada en Engeland.

Mocht je niet staat zijn om het product zelf op te halen in de winkel, dan kan het pakketje natuurlijk ook gewoon aan huis worden afgeleverd. Dit is helemaal je eigen keuze.

Rate this post