‘Apple brengt later dit jaar ook de iPhone 6C uit’

By | 31 augustus 2015

Aankomende woensdag 9 september wordt dan eindelijk de opvolger van de iPhone 6 gepresenteerd. Zeer waarschijnlijk krijgt de nieuwe iPhone 6 de naam ‘iPhone 6S‘. Naast de iPhone 6S wordt ook een iPhone 6S Plus gelanceerd door Apple.

iPhone 6C ook in aantocht?

De afgelopen maanden gingen er verschillende geruchten over een mogelijke iPhone 6C als opvolger van het ‘budget-model’ van de iPhone 5, de iPhone 5C. Mogelijk zou de iPhone 6C weer een kleiner scherm krijgen, vergelijkbaar met de iPhone 5C en iPhone 5S. Later werd echter tegengesproken dat een 6C model in ontwikkeling zou zijn. De laatste geruchten beweren echter dat er toch wél een iPhone 6C in aantocht is.

iPhone 6C abonnement

iPhone 6C presentatie?

Apple is het echter niet gelukt om de iPhone 6C op tijd te produceren voor de presentatie van 9 september. Mogelijk kiest Apple er ook bewust voor om op een later moment een nieuw model te lanceren. Volgens het doorgaans goed ingevoerde China Times wordt de iPhone 6C mogelijk al in oktober of begin november gepresenteerd, en ligt de iPhone 6C in de maand november zelfs al in de winkels. Wordt vervolgd!

Rate this post