‘Apple brengt drie nieuwe iPhone 6-modellen op de markt’

By | 15 mei 2016

Er gaan geruchten dat Apple met drie nieuwe iPhone 6 modellen komt aan het einde van het jaar. Volgens de geruchten gaat het om twee iPhone 6S varianten en een iPhone 6C variant. Veel mensen dachten dat Apple niet verder zou gaan met de ‘C’ modellen, maar volgens Digitimes komt er wel een iPhone 6C.

Eigenschappen van de iPhone 6S en iPhone 6C

Volgens het doorgaans goed ingevoerd Digitimes worden alle drie de iPhone 6-modellen standaard met iOS 9 geleverd. De schermen van de iPhone 6 modellen worden gemaakt met LG Display, Japans Display en Sharp. De 4,7-inch en 5,5-inch modellen krijgen een A9-processor en de iPhone 5C krijgt een A8-processor. Overigens zal de iPhone 6C weer kleiner worden dan de huidige iPhone 6. De iPhone 6C krijgt hetzelfde formaat als de iPhone 5S.

Nieuwe functie

De iPhone 6-modellen krijgen ook een nieuwe functie met de naam ‘Force Touch. Deze functie zit nu ook al in de laatste reeks van Macbooks. Hierdoor kun je door juist zacht of hard op het scherm te drukken verschillende functies gebruiken.

iphone 6c

Uiteraard kun je rond de tijd dat de nieuwe modellen van de iPhone 6 op de markt zijn gebracht, alle modellen van de iPhone 6 vergelijken op onze website!

Rate this post