‘iPhone 6 met 5,5-inch beeldscherm verschijnt pas in 2015’

Dat er twee verschillende modellen van de iPhone 6 er aan gaan komen, lijkt inmiddels zo goed als zeker. Maar wanneer komen beide modellen op de markt? En wanneer kunnen we eindelijk een iPhone 6 abonnement afsluiten? Volgens Industrial and Commercial Times wordt de iPhone 6 met een 5,5 inch-scherm uitgesteld naar 2015. Dit zou volgens de krant liggen aan problemen met de batterij.

Zo zou Apple problemen hebben om een geschikte batterij te vinden die past in de dunne behuizing van de iPhone 6. De accu zou namelijk slechts 2 millimeter of dunner moeten zijn om in de behuizing te passen. Volgens de leveranciers zou de telefoon ook wel eens de iPhone Air kunnen gaan heetten. Dit is echter nog niet de officiële naam van de iPhone telefoon.

De kleinere versie van de iPhone 6, die waarschijnlijk de beschikking krijgt over een 4,7 inch-scherm, zou in de herfst van dit jaar verschijnen. Volgens de krant zouden beide varianten de beschikking krijgen over een groter beeldscherm, een dunnere behuizing en een snellere processor en A8 chip. Verder wordt de telefoon uiteraard weer voorzien van een vingerafdrukscanner, en een verbeterde camera. Daarnaast zou het beeldscherm voorzien zijn van een saffierglas laagje.

iPhone 6

Rate this post