‘5,5-inch iPhone 6 wordt iPhone 6L’

By | 4 september 2014

Tot dusver verscheen er reeds behoorlijk wat nieuws over de 4,7-inch iPhone 6 die we dit najaar mogen verwachten, maar wat met de grotere versie? Eerder vandaag verschenen dan uiteindelijk ook foto’s die vermoedelijk de 5,5-inch versie van de nieuwe iPhone weergeven. De foto’s worden gepubliceerd door de Chinese blog Apple Daily en geven de binnenkant van de voorkant van de toekomstige smartphone weer. Opvallend is wel dat het beeldscherm niet of nauwelijks groter lijkt dan die van de 4,7-inch versie al kan dat worden verklaard door het perspectief waarin de foto’s werden genomen.

Bovenstaande is echter niet alles, want Apple Daily claimt nog over veel meer informatie te beschikken. Zo zou de blog weten dat de tot dusver grootste smartphone van Apple de naam iPhone 6L zou krijgen en zou het toestel beschikken over een 2915 mAh batterij. Daarmee zou de capaciteit van de batterij in de iPhone 6L dus wel degelijk groter zijn dan de capaciteit van de batterij die in de gewone iPhone 6 zal terug te vinden zijn. Op zich is dit niet meer dan logisch. Het grotere beeldscherm zorgt automatisch voor een grotere omvang van de smartphone en dus lijkt een batterij met een grotere capaciteit niet meer dan aannemelijk.

iPhone 6L

Stel dat er een batterij met een grotere capaciteit in de iPhone 6L schuil zal gaan, dan valt het in de praktijk wel nog steeds af te wachten of het toestel daardoor langer zal meegaan na een volledige oplaadbeurt. Zoals ook bij de voorgaande iPhone toestellen het geval was zal het mogelijk zijn om de iPhone 6 los te kopen of in combinatie met een iPhone 6 abonnement.

iPhone 6 abonnement afsluiten

Het afsluiten van een iPhone 6 abonnement zal waarschijnlijk vanaf 19 september mogelijk zijn in Nederland. Dit is echter nog niet bevestigd door Apple. Mogelijk wordt deze datum ook bekend gemaakt op het Apple-event van 9 september. Ga jij ook een iPhone 6 kopen?

Rate this post