iPhone 6S abonnement

iPhone 6S abonnement vergelijken? Wij zetten vanaf september 2015 de goedkoopste iPhone 6S aanbiedingen voor je op één rij! Bekijk hier alvast de aanbieders waar je de iPhone 6S kunt reserveren, met óf zonder abonnement:

Een iPhone 6S abonnement is te reserveren bij:

iPhone 6S abonnement informatie

iphone 6s abonnementIn september is het weer zover. Apple zal dan weer met een nieuwe iPhone op de markt komen. Dit jaar zal het gaan om de iPhone 6S en de 6S Plus. Gelukkig voor alle Apple fans die straks een iPhone 6S abonnement willen nemen, is er alweer wat informatie gelekt. Zo zullen deze telefoons iets dikker zijn dan de iPhone 6, komt hier heel waarschijnlijk een saffieren scherm in, wordt de behuizing sterker en zal er hoogstwaarschijnlijk gebruik gemaakt worden van force touch. Wil je meer weten voor je straks een iPhone 6S abonnement neemt, lees dan verder.

iPhone 6S met force touch

Nu kan je iPhone detecteren hoe lang je het scherm aanraakt, maar met force touch kan de iPhone 6S straks ook voelen hoe hard je het scherm aanraakt. Hij kan het verschil voelen tussen een korte tik of een echte drukbeweging. Force touch wordt op dit moment al gebruikt in de Apple Watch en de trackpad van de nieuwe Macbook. In augustus lekte er reeds een foto uit van het scherm dat waarschijnlijk van de iPhone 6S zou zijn. Hierop is een uitsparing te zien achter het beeldscherm, die vermoedelijk ruimte zal gaan bieden aan de trilmotor voor de force touch. In de Apple Watch is het mogelijk door middel van force touch toegang te krijgen tot nieuwe functies in de context waar je mee bezig bent. Zo kun je denken aan het openen van apps zoals muziek of berichten. In de iPhone 6S wordt verwacht dat de force touch zal gaan functioneren als een rechter muisknop. Voor zover al een interessante reden om eens te kijken naar een iPhone 6S abonnement of een ander iPhone abonnement.

Wil je de iPhone 6s verkopen kijk dan eens op iphoneverkopen.nl

Scherm van saffierglas

iphone_6_hands-800x397[1]Dat Apple gebruik maakt van echt glas geeft de telefoons natuurlijk net even dat stukje extra, maar met die soms wat onhandige gebruikers, wil het dus wel eens voorkomen dat glas ook zijn nadelen laat zien. Er was al sprake van dat Apple hier iets mee zou gaan doen met de iPhone 6 en de 6 Plus, door middel van het gebruik van saffierglas, maar doordat de leverancier een faillissement aanvroeg en Apple niet tevreden was met de kwaliteit van het saffierglas, is dit niet doorgegaan. Dit jaar gaat het mogelijkerwijs wel door. Saffierglas is zeer sterk en daardoor zeer kras bestendig en hopelijk ook valbestendig. Natuurlijk wel tot op zekere hoogte, maar een keer uit je handen laten vallen moet die hopelijk goed kunnen opvangen. Dit soort glas wordt al langere tijd gebruikt in de wat duurdere uurwerken omdat het zo sterk en helder is. Let echter wel op als je een ring draagt met daarin een diamant. Een diamant is harder dan saffierglas en een flinke aanraking tussen die twee zou dus alsnog tot een kras kunnen leiden. Saffierglas heeft een hardheid van 9 op Mohs’ hardheidschaal. Op deze schaal is 10 het hoogste. Deze plek wordt ingenomen door de diamant. Als je geen diamanten draagt, is er natuurlijk helemaal niets aan de hand en zeg nou zelf, hoe groot is de kans dat je net een iPhone 6S abonnement hebt afgesloten en je telefoon per ongeluk met een diamant in aanraking komt? Sleutels en zelfs schuurpapier zouden geen krassen op het saffierglas moeten kunnen achterlaten, dus je kunt je telefoon rustig door je tas laten zwerven.

De iPhone 6S dikker en sterker dan zijn voorgangers

abonnement iPhone 6SNog een verandering in vergelijking met zijn voorgangers, is waarschijnlijk dat de iPhone 6S een sterkere behuizing gaat krijgen. Een iPhone 6S abonnement waar je gerust eens op kunt gaan zitten. De Apple Watch wordt reeds gemaakt van het zeer sterke 7000 Series aluminium en ook de iPhone 6S wordt naar alle waarschijnlijkheid van dit materiaal gemaakt. 7000 Series aluminium is gelegeerd met zink waardoor het de sterkste gelegeerde aluminiumsoort is en deze soort wordt ook veel gebruikt in de ruimtevaart. Je kunt je dus voorstellen dat je iPhone hierdoor behoorlijk wat kan doorstaan en een tweede Bendgate hiermee voorkomen zal worden. Naast de sterkere behuizing zal de S6 ook iets dikker worden dan de iPhone 6. Het verschil zal niet enorm zijn, namelijk slechts 0,2 millimeter, maar de reden zal ongetwijfeld zijn dat er iets meer ruimte nodig is voor de force touch. Het is overigens de eerste keer dat Apple een iPhone maakt die dikker is dan zijn voorganger. Neem je dus straks een goedkoop iPhone 6S abonnement, dan zul je verder weinig merken van het verschil in dikte.

Meer geheugen

Een verdubbeling van het huidige geheugen, zo wordt het gezegd. De nieuwe iPhone 6S krijgt een intern geheugen van 2 GB. De huidige iPhone 6 heeft een geheugen van ‘slechts’ 1 GB. Meer rendement dus wat betreft je nieuwe iPhone 6S abonnement. Daarnaast krijgt de 6S ook een nieuwe A9 chip, die wordt geproduceerd door Samsung.

Betere camera’s in de 6S

goedkoop iPhone 6S abonnementEen camera op je telefoon waar je hoogwaardige foto’s en filmpjes mee kunt maken is natuurlijk zeer positief. Apple vindt ook dat als je een iPhone 6S abonnement afsluit, je kwalitatief goede opnames moet kunnen maken. De camera aan de achterzijde van de telefoon zal hoogstwaarschijnlijk verbeterd worden door 12 megapixels. Dat worden mooie vakantiekiekjes. Overigens heeft Apple in 2011, met de iPhone 4S voor het laatste het aantal megapixels verhoogd, dus we waren er ook wel weer een beetje aan toe. En wat denk je, in een tijd van de grote populariteit van de selfies kan eigenlijk de camera aan de voorzijde niet achterblijven. Deze wordt mogelijk ook verbeterd naar een camera met flitser die ook filmpjes van 1080p kan maken.

iPhone 6S abonnement interessant

Al met al lijkt een iPhone 6S abonnement zeer interessant. Als al deze verbeteringen inderdaad worden doorgevoerd, zal de 6S een betere versie worden dan de iPhone 6, waarbij ze goed hebben gelet op het voorkomen van de vorige mankementen. Een Bendgate bijvoorbeeld zal niet gauw weer voorkomen. De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk vanaf september beschikbaar zijn, dus mocht je al op het puntje van je stoel zitten om zo snel mogelijk een iPhone 6S abonnement te bemachtigen, houd het nieuws dan goed in de gaten. Als bovenstaande verwachtingen allemaal uitkomen, krijg je een unieke iPhone in handen.

iPhone 6S aanbieding

iPhone 7 abonnement

Vanaf september 2016 zal het zeer waarschijnlijk mogelijk zijn een iPhone 7 abonnement af te sluiten. Volgens de laatste geruchten bevat de iPhone 7 géén homeknop meer, maar zal deze knop geïntegreerd worden in het scherm. Daarnaast wordt de iPhone 7 mogelijk waterdicht, wordt de accuduur flink verlengt en wordt de iPhone een stuk dunner. Deze geruchten moeten we echter voorlopig nog even afwachten of deze op waarheid berusten.