iPhone 6 KPN

Ben je op zoek naar het goedkoopste iPhone 6 abonnement KPN? Vind hieronder de meest goedkope KPN iPhone 6 abonnement aanbiedingen! Of gebruik verderop deze pagina de vergelijkingstool om alle iPhone 6 aanbiedingen bij KPN met elkaar te vergelijken.

De beste iPhone 6 (KPN) aanbiedingen van dit moment:

  • 1. KPN – 24 mnd – onbeperkt bellen/sms – 1000MB 4G – toestel: €34  €44,- per maand (actie!)
  • 2. KPN – 24 mnd – onbeperkt bellen/sms – 1000MB – toestel: eenmalig €34 €44,- per maand
  • 3. KPN – 24 mnd – 200 min – 5000MB 4G – toestel:eenmalig €52  €42,50,- per maand (actie!)

Bekijk zelf alle KPN iPhone 6 aanbiedingen bij:

KPN iPhone 6 aanbiedingen vergelijken:

Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool kun je direct alle iPhone 6 KPN aanbiedingen met elkaar vergelijken. Maak gebruik van de filters (belminuten, MB’s, maximale toestelprijs, nieuw abonnement of abonnement verlengen) en vind het beste KPN iPhone 6 abonnement dat precies aansluit op jouw wensen!

iPhone 6 abonnement KPN

Om het iPhone 6 of iPhone 6 Plus abonnement te vinden dat perfect bij jouw wensen past kan je het beste terecht bij KPN. Werkelijk iedereen kent KPN en KPN staat erom bekend om de markt te maken en vaak de trends te zetten. KPN probeert met haar kennis en ervaring diensten en producten toegankelijk te maken voor iedereen, zoals dat wordt gedaan met een KPN iPhone 6 abonnement. KPN biedt verschillende KPN iPhone 6 of iPhone 6 Plus abonnementen aan om het mogelijk te maken om altijd voor het abonnement te kunnen kiezen dat perfect bij je wensen past.

iphone 6 kpn

Bij een iPhone 6 of iPhone 6 Plus abonnement kan er een keuze gemaakt worden uit een contractsduur van een jaar en een contractsduur van twee jaar. Daarnaast is er bij een KPN iPhone abonnement de keuze uit een gouden, zilveren en spacegrijze iPhone 6 of iPhone 6 plus. Er kan worden gekozen voor een iPhone 6 of iPhone 6 plus abonnement met een iPhone met 16 gb, 64 gb en 128 gb.

iphone 6 KPNDe iPhone 6 wordt met 5 abonnementen aangeboden, namelijk een KPN iPhone 6 Instap abonnement, een iPhone 6 KPN Standaard abonnement, een iPhone 6 KPN Premium abonnement, een KPN iPhone 6 Basis 150 abonnement en een KPN iPhone 6 Basis 300 abonnement. Deze iPhone 6 abonnementen van KPN bevatten onbeperkt aantal belminuten, 150 belminuten/ smsjes of 300 belminuten/ smsjes. Ook bevatten de abonnementen 250 mb, 500 mb, 1000 mb, 2000 mb of 5000 mb aan internetgebruik.

KPN iPhone 6

Bij elk iPhone 6 KPN en KPN iPhone 6 Plus abonnement is er een andere prijs voor het toestel. Ook is het mogelijk om een Spotify Premium abonnement af te sluiten bij het afsluiten van je abonnement. Spotify is een muziekservice die digitaal is en waarmee je miljoenen nummers kan luisteren.

Apple Inc.
Apple Inc. is een computerbedrijf dat in Amerika is opgericht. Bij het oprichten in 1975 heette het bedrijf Apple Computers, maar om te laten zien dat Apple meer dan alleen computers produceert is de naam in 2007 gewijzigd naam Apple Inc. Apple Inc. dankt de naamsbekendheid voornamelijk aan de productie van de Macintosh-computers, de iPod-muziekspelers, de iPhone-smartphone en de iPad. Daarnaast is Apple Inc. ook bekend dankzij het produceren van een eigen software. Doordat Apple Inc. ook streng toeziet op het produceren van de hardware kunnen de software en hardware precies op elkaar afgestemd worden. Zeker in combinatie met een KPN iPhone 6 abonnement is alles op deze manier perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor weet de consument exact wat ze krijgt bij de aanschaf van een Apple product. Het doel van Apple Inc. is om producten op de markt de brengen die behoren tot de meest gewaardeerde producten ter wereld. Om dit te kunnen bereiken probeert Apple Inc. zo creatief en innovatief mogelijk te zijn en de zorgen dat de producten mooi, handig en noodzakelijk zijn.

iphone 6 abonnement kpnNieuw aan Iphone 6
De iPhone 6 is sneller, dunner en veelzijdig ten opzichte van de vorige iPhone en is naar eigen zeggen de beste telefoon die ooit is uitgebracht door Apple inc.. De iPhone 6 kan vloeiender bediend worden met één hand dankzij het gladde oppervlakte van de iPhone en doordat er zich geen openingen bevinden in het oppervlakte.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn verkrijgbaar met 16 gb, 64 gb en 128 gb. Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus beschikken over een retina hd-display en hebben een scherm met aanzien meer pixels dat de vorige uitgebrachte iPhone van 4,7 inch bij de iPhone 6 en 5,5 inch bij de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 heeft een langere accuduur en is zuiniger in energie dan de vorige iPhone. Met de iPhone 6 kan er 10 uur worden gesurft op het internet en bij de iPhone 6 Plus is dit zelfs 12 uur. Ook kan er een snelle draadloze internetverbinding gemaakt worden dankzij de verbeterde wifi-voorziening. Één van de grootste verbeterpunten van de iPhone 6 ten opzichte van de vorige iPhone is de verbeterde camera. Dankzij een 8-megapixelcamera en focus-pixeltechnologie worden er betere en scherpere foto’s gemaakt en bevatten de foto’s minder ruis. De FaceTime HD-camera zorgt voor betere foto’s van jezelf en dat videoconversaties in een hogere resolutie kunnen worden opgenomen. Een verschil van de camera tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is dat bij de iPhone 6 de foto’s digitaal worden gestabiliseerd en bij de iPhone 6 Plus vindt de stabilisatie plaats door middel van een beeldstabilisator die is ingebouwd.

De KPN iPhone 6 heeft de nieuwe A8-chip die ervoor zorgt dat de iPhone 6 20 procent sneller is, 50 procent snellere grafische prestaties heeft, stabieler is en minder warm wordt ten opzichte van de vorige iPhone. Dankzij de nieuwe M8 motion co-processor worden je activiteiten bijgehouden en kan het verschil worden gezien tussen lopen, rennen en fietsen. Door de nieuwe barometersensor die aanwezig is in de processor weet de iPhone ook op welke hoogte je zit. Tot slot heeft de iPhone 6 de nieuwe touch-ID technologie waarbij een afdruk van je vinger kan worden gebruikt om je iPhone 6 te beveiligen. Dit is uiteraard ook het geval bij een KPN iPhone 6.

kpn iphone 6

Design iPhone 6 en iPhone 6 Plus
Met het uitbrengen van de iPhone 6 KPN en iPhone 6 plus heeft Apple hun dunste telefoon ooit uitgebracht. In vergelijking tot de vorige iPhone is de iPhone 6 (6,9 mm) en iPhone 6 Plus (7,2) 0,7 mm en 0,4 mm dunner in vergelijking met de vorige iPhone die 7,6 mm dik was.

De iPhone is gemaakt van aluminium, roestvrij staal en glas en is ontworpen zonder openingen voor aangenaam gebruik. Doordat de volumeknoppen langer zijn en de sluimer- en waakstandknop zich aan de zijkant bevindt liggen deze knoppen gemakkelijk binnen handbereik wat voor een nog groter gebruiksgemak zorgt.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en spacegrijs. Ook zijn er voor de iPhone 6 KPN en iPhone 6 Plus KPN nieuwe hoesjes verkrijgbaar gemaakt van leer en siliconenrubber. Deze hoesjes zijn te vinden in de kleuren groen, blauw, rood, roze, wit en zwart.

iphone 6 abonnement