iPhone 6 kopen

De iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen zonder een abonnement? Maak een keuze uit de onderstaande aanbieders en koop vandaag nog een losse iPhone 6 of iPhone 6 Plus.

iPhone 6 los kopen – Goedkoopste aanbieders

Top 6 iPhone 6 aanbiedingen (i.c.m. abonnement)

  • 1. Tele2 – 24 mnd – 150 min – 500MB – toestel: Gratis → €36,- per maand
  • 2. Vodafone – 24 mnd – 300 min – 1000MB – toestel: eenmalig €29  €44,- per maand
  • 3. Tele2 – 24 mnd – 150 min – 1000MB – toestel: Gratis → €43,- per maand
  • 4. Vodafone – 24 mnd – 300 min – 1000MB – toestel: Gratis → €54,- per maand
  • 5. Tele2 – 24 mnd – 300 min – 1000MB – toestel: eenmalig €143 → €41,- per maand
  • 6. Telfort – 24 mnd – 300 min – 1000MB – toestel: eenmalig €29 → €41,- per maand

iPhone 6 / iPhone 6 Plus kopen i.c.m. een abonnement:

***********************************************

Zodra de nieuwe iPhone van Apple in de winkels zal verschijnen zal een grote groep fans zich ongetwijfeld weer voor de deur van de Apple stores verzamelen om toch maar als eerste de iPhone 6 in de armen te kunnen sluiten, of zo snel mogelijk de beste iPhone 6 aanbieding te pakken. Hoewel het tot dusver nog niet bekend is wanneer de nieuwe iPhone 6 kopen daadwerkelijke mogelijk is, wijzen de belangrijkste geruchten op een lancering midden september. De nieuwe iPhone verschijnt eerst op de Engelse, Duitse en Amerikaanse markt om vervolgens (naar verwachting) enkele weken later ook in Nederland en België uit te komen. Nu reeds lijkt overigens al vast te staan dat de nieuwe iPhone 6 een stukje duurder zal worden dan haar voorgangers. Globaal gezien lijkt een prijsstijging van ongeveer 100 euro in de lijn van de verwachtingen te liggen. Uiteraard zal er daarnaast ook nog eens een significant prijsverschil zitten tussen de 4,7-inch en 5,5-inch versies.

Bovenstaande baart veel iPhone gebruikers ook meteen de nodige zorgen, want lang niet iedereen beschikt zomaar over de mogelijkheid om een dure nieuwe iPhone 6 te kopen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, want hoewel je de nieuwe smartphone van Apple uiteraard terug gewoon los aan zal kunnen kopen kan je hem eveneens aankopen door middel van een iPhone 6 abonnement. Een dergelijk abonnement is af te sluiten bij de belangrijkste providers waaronder bijvoorbeeld KPN, Vodafone, T-Mobile en biedt je de mogelijkheid om de nieuwe iPhone 6 nagenoeg helemaal gratis te bemachtigen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ook iPhone gebruikers met een beperkt(er) budget zullen zonder probleem de nieuwe iPhone 6 in huis kunnen halen!

Iphone 6 kopenWil je graag een iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen? In dat geval zal je uiteraard graag willen weten wat je precies in huis zal halen. Er zijn voor de nieuwe smartphone van Apple heel wat veranderingen aangekondigd, maar de belangrijkste is en blijft toch wel het grotere beeldscherm. Daarnaast wordt er verwacht dat er opnieuw verschillende versies van de nieuwe iPhone gelanceerd zullen worden en zal er gebruik worden gemaakt van een volledig nieuw ontwerp dat een beetje doet denken aan het principe van de Macbook Air. Een andere opmerkelijke vernieuwing die geïntroduceerd zou worden door middel van de nieuwe smartphone is het draadloos opladen. Je hoort het goed, om de iPhone 6 op te laden zal je deze niet noodzakelijkerwijs meer moeten verbinden met een kabel. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Dan zal je ongetwijfeld graag meer informatie willen over het aankopen van de nieuwe iPhone 6!

Groter beeldscherm
Het leek lange tijd wel een beetje taboe te zijn onder de liefhebbers van Apple’s bekende smartphone, maar langzaam maar zeker blijkt de schermgrootte toch toe te nemen. Jarenlang was het de Apple aanhang die liet uitschijnen niets te zien in een groter beeldscherm omdat de smartphone op die manier moeilijk te hanteren zou vallen. Met de iPhone 5 werd er dan toch voor gekozen om het beeldscherm te vergroten en ook bij de iPhone 6 is dat het geval. De klant zal wel zelf een keuze kunnen maken voor welk type hij zal kiezen. Verwacht wordt namelijk dat er niet één iPhone 6 zal verschijnen, maar wel twee. De ene zou een beeldscherm hebben van 4,7 inch terwijl de tweede een grootte zal hebben van 5,5 inch. Over de eerste versie bestaat de meeste zekerheid. Deze zou ook als eerste op de markt worden gebracht. De iPhone 6 met een schermgrootte van 5,5 inch zou dan een paar maanden later verschijnen. Het is onduidelijk of beide systemen dit jaar nog gelanceerd zullen worden.

Prijs van de iPhone 6
Wil je een iPhone 6 kopen? In dat geval is het natuurlijk erg belangrijk om te weten hoeveel deze gaat kosten, en dan hebben we het over de iPhone 6 los toestel. Over de iPhone 6 prijs bestaat nog enige onzekerheid. Er zijn geruchten die stellen dat de iPhone 6 een stukje duurder zal worden dan de huidige generatie smartphones van Apple. Er zou sprake zijn van een verhoging van de aankoopprijs bij lancering van maar liefst 100 euro. Daardoor zou de zo toch reeds dure Apple iPhone nog een stukje duurder worden. Algemeen wordt hoe dan ook aangenomen dat de goedkoopste iPhone 6 een kostprijs zal hebben van tussen de 600 en 700 euro. Dit zullen we echter pas echt zeker weten wanneer Apple de prijs officieel bekend zal maken. Hoe dan ook, wil je een iPhone 6 kopen en wil je niet graag de volledige prijs in één keer moeten betalen, dan kan je er nog steeds voor kiezen om gebruik te maken van een iPhone 6 abonnement. Op deze manier kan je namelijk de aankoopprijs splitsen over verschillende maanden en wordt deze mee betaald met de kostprijs van het abonnement. Hierdoor kunnen ook jongeren of mensen met een beperkt budget de nieuwe iPhone 6 toch zonder probleem in huis halen.

iPhone 6

Losse iPhone 6 kopen

De eerste mogelijkheid waarover je beschikt om de nieuwe iPhone 6 in huis te halen is natuurlijk het kopen van een los toestel. Iedere iPhone opnieuw kiezen erg veel mensen er voor om deze gewoon aan te kopen in plaats van maandelijks mee af te betalen met hun abonnement. Dat is op zich geen onverstandige keuze, want op die manier beperk je de maandelijkse kosten van je abonnement terwijl je meteen kan genieten van de nieuwe functies die deze smartphone met zich mee brengt. Een losse iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen kan daarnaast bij nagenoeg alle telecomwinkels in het land of via het internet. Het vergelijken van de toestellen is dan ook beslist interessant, want alleen op die manier kan je, je verzekeren van een zo laag mogelijke aankoopprijs. Wil je niet graag de vaste maandelijkse kosten van je abonnement verhogen en wil je toch een nieuwe smartphone in huis halen? Dan is een iPhone 6 los kopen of iPhone 6 Plus los kopen voor jou ongetwijfeld de interessantste optie!

iPhone 6 kopen / iPhone 6 Plus kopen met abonnement

Lang niet iedereen heeft echter de financiële mogelijkheden om zomaar in één keer ruim 600 of 700 euro neer te tellen voor het aankopen van een nieuwe smartphone. Voor deze mensen werd er een andere manier bedacht om toch de nieuwe iPhone in huis te kunnen halen. Je kan er immers eveneens voor kiezen om gebruik te maken van een iPhone 6 abonnement. Op deze manier sluit je bij een provider een nieuw abonnement af waarmee je niet alleen belminuten, sms-berichten en megabytes koopt, maar waarmee je eveneens een iPhone 6 kunt afbetalen. Je hoeft dan niet in één keer veel geld te betalen, de prijs van je smartphone wordt gewoon opgenomen in de maandelijkse kosten die je moet betalen. Ook voor het afsluiten van een iPhone 6 abonnement geldt dat je er goed aan doet om even een vergelijking uit te voeren. Alleen op die manier zorg je er voor dat je zo weinig mogelijk moet betalen voor je abonnement. Dit is zelfs nog belangrijker dan bij een losse verkoop van het toestel omdat je gedurende een periode van verschillende jaren vast hangt aan je abonnement. Een iPhone 6 kopen met of zonder abonnement mag dan interessant zijn, een vergelijking uitvoeren is ongetwijfeld een absolute must.

Waarom een iPhone 6 kopen?

Het is algemeen bekend dat de iPhones van Apple elkaar in een snel tempo opvolgen. De vraag: “Waarom nu een iPhone 6 los kopen?” is er dan ook één die niet meteen uit de lucht komt vallen. Zoals eerder reeds aangegeven zijn er wederom een aantal vernieuwingen in Apple’s smartphone terug te vinden. Er is natuurlijk het grotere beeldscherm en de mogelijkheid om draadloos op te laden, maar dat is nog lang niet alles. Binnen het nieuwe iOS 8 (welke uiteraard het besturingssysteem wordt van de iPhone 6) zijn een aantal zaken teruggevonden die toch interessant zijn om te vermelden. Het zou bijvoorbeeld mogelijk zijn om je nieuwe iPhone te gebruiken als barometer. Voorheen was het reeds mogelijk om het actuele weerbericht voor de volgende dagen op te vragen middels een applicatie, maar nu zou het dus eveneens mogelijk zijn om het huidige weer in te schatten en te voorspellen. Hoe dat precies zal uitpakken is nog even afwachten, maar de mogelijkheden op dit vlak zijn uiteraard haast eindeloos. Andere, iets meer voor de hand liggende verbeteringen zijn een snellere processor en een verbeterde camera. Dit zijn alvast enkele goede redenen om er voor te kiezen om een iPhone 6 aan te kopen.

Wanneer een iPhone 6 aanschaffen?

Er is dit jaar reeds behoorlijk wat te doen geweest over de mogelijke lanceringsdatum van de nieuwe iPhone. Heel veel geruchten gaven aan dat de nieuwe iPhone zomaar in de zomer van 2014 op de markt zou kunnen verschijnen, maar dat blijkt onhaalbaar. Wanneer we er de geschiedenis op na slaan is het meest realistische scenario dat de nieuwe smartphone van Apple ergens aan het einde van het derde kwartaal of aan het begin van het vierde kwartaal op de markt komt. Momenteel wordt een lancering in de maand september of oktober het meest realistisch geacht. Tot op het ogenblik dat de iPhone 6 officieel is voorgesteld en er een kostprijs is bekend gemaakt is het niet mogelijk om deze te pre-orderen. Mensen die vol spanning zitten te wachten op de iPhone 6 dienen dus nog even geduld uit te oefenen. Hoe dan ook staat het vast dat de iPhone 6 wel nog in het jaar 2014 zal worden gelanceerd. Indien er verschillende versies van het nieuwe toestel worden uitgebracht, waaronder een extra versie met een nog groter beeldscherm, dan is het echter mogelijk dat deze naar 2015 zal worden verplaatst. Hoewel dat een mogelijkheid is lijkt dit alles bij elkaar gezien toch weinig waarschijnlijk waardoor we normaal beide smartphones nog in de loop van 2014 zouden moeten kunnen verwachten.

KopenEen iPhone 6 kopen / iPhone 6 Plus kopen of niet?
We hebben je inmiddels heel veel informatie gegeven over de nieuwe smartphone van Apple, maar moet je deze nu in huis halen of niet? Het is een feit dat de iPhones elkaar in een razend snel tempo opvolgen en de hoge kostprijs niet iedere aanschaf mogelijk maakt. Anderzijds kunnen we nu reeds vaststellen dat de nieuwe iPhone 6 wel degelijk over een aantal zeer interessante vernieuwingen zal beschikken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de mogelijke aanwezigheid van de barometer, maar uiteraard ook aan het grotere beeldscherm die het zoveel eenvoudiger en leuker zal maken om films en foto’s te bekijken. De vraag of de nieuwe iPhone de aankoopprijs al dan niet waard is laten we momenteel even in het midden en moet eigenlijk iedereen voor zichzelf uitmaken. Wil je een iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen en heb je niet meteen het nodige budget voor handen? In dat geval is het nog steeds mogelijk om deze aan te kopen door gebruik te maken van een iPhone 6 abonnement. Op die manier kan je de nieuwste Apple smartphone toch in huis halen terwijl je de aankoopprijs gedeeltelijk mee gaat afbetalen in de maandelijkse kostprijs van je abonnement.